Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Hyötypuutarha aihealue Seuraava
pvm: 30.11.2016 21:13

Kysymys: varttaminen

Hyötypuutarha

Olen näperrellyt viimeisen pari vuotta kerrostalo kaksiossa ikkunoilla ja makuuhuone puoliksi kasvihuoneeksi muutettuna ruokatarve kasvatusten kanssa. Ja uusin ajatukseni on ruveta kokeilemaan varttamista chilien kanssa. niin saisin alkuun yhdistelemällä miedot chilit yhteen kasviin ja vahvemmat toiseen aluksi. tällä tempulla saisin jo mahdutettua 6.n ruukun hyötytilan 2.n ruukkuun. mutta mikä olisi varmin/helpoin tapa lähteä toteuttamaan tätä? kaipaisin "hieman" enemmän tietoa ennen kuin rupean telomaan kasvejani enempää....

chilien jälkeen olisi tomaattien yhdistelyn vuoro jne... 
kirkkonummi, suomi
Kysymyksiä: 7 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Anteeksi vastauksen viipyminen. Yritimme saada alan harrastajilta kaiken kattavaa vastausta, mutta ilmeisesti chilien varttaminen kiinnostaa monia, mutta haasteellisuutensa takia on vasta lastenkengissään. Suosittelemme tutustumaan aiheesta käytyyn keskusteluun chilifoorumilla ja mikäli englanninkieli on hallussa niin myös fataliin oppaasta voi irrota hyviä vinkkejä. 

Asiantuntijamme rohkaisevat sinua kokeiluihin ja kannustavat myös yrittämään chilin ja tomaatin (vahvempi juuristo) varttamista!

krookus
Arvostele vastaus kysymykseen "Hyötypuutarha / varttaminen":
Puutarha.net Vastaajat
Jäsenen väistö antama (13.12.2016 12:10) kommentti

k?iitos rohkaisusta kokeiluihin tuon tomaatin juuristoon... runko-vartteen  olen ilmeisesti saanut onnistumaan niin ettå kuorin vähän rungosta  kuorta irti jonka jälkeen laitoin nämä kuoritut kohdat kasvaman yhteen ja kahden viikon jälkeen avasin sidos kohdan ja hyvin näytti kasvaneen yhteen.
Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Sitruunapuu: Pistokkaasta kasvattaminen ja varttaminen. Haaroittuminen.
Hei! Etsein netistä tietoa sitruunapuun/minimandariinipuun pistokkaasta kasvattamiseen ja sitruunapuun/minimandariinipuun varttamiseen. En löyt&aum...