Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Ilmanvaihto, muu aihealue
pvm: 11.6.2021 1:3

Kysymys: Onko olemassa 125mm poistoilmaventtiiliä osaan liitettäväksi (ei kanavaan)

Ilmanvaihto, muu

keittiössä on 300x125 äänenvaimennin:

https://www.onninen.fi/onnline-aanenvaimennin-pyorea-pvd-125-300-50-onnline/p/ABZ325Onko tuohon olemassa 125mm poistoilmaventtiiliä osaan liitettäväksi (ei kanavaan)?

Äänenvaimentimen päähän on nyt räätälöity kanavaan liitettäväksi tarkoitettu poistoilmaventtiili, joka pitää aika kovaa ääntä kerrostalon ilmanvaihdon ollessa täydellä teholla (talossa yhteinen huippuimuri ja pelkästään koneellinen poisto)

Äänenvaimennin on kuvassa olevan kotelon sisällä
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Tulosta tuon äänenvaimentimen kuva sekä tiedot ja mene ne mukanasi LVI-liikkeeseen/ilmastointeja tekevään yritykseen, niin saat sopivan liitoskappaleen ja 125 mm poistoilmaventtiilin, pientä maksua vastaan.

Arvostele vastaus kysymykseen "Ilmanvaihto, muu / Onko olemassa 125mm poistoilmaventtiiliä osaan liitettäväksi (ei kanavaan)":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: