Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Julkisivut aihealue
pvm: 4.5.2021 14:26

Kysymys: Mineriittilevyn puhdistus

Julkisivut

Hei. Minulla on 1965 valmistunut mineriitti verhoiltu talo. Nyt talon varjoisan puolen räystäslautojen alle on ilmestynyt levyyn ilmeisesti pintahometta. Kysyisinkin mikä olisi paras tapa puhdistaa pinnat turvallisesti. Kiitos etukäteen vastauksesta.
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Paras tapa telineet, vesiämpäri ja juuriharja sekä valtavat työhalut.  Jos löytää työtä helpottavan pesuaineen niin se on hyvä.  Seinä on kuin veneen pohja,  tarvitaan 4-5 pesuainetta. Jos vesi on ämpärissä, sen käyttö pysyy kohtuuden rajoissa eikä ole vaaraa, että koko talo kastuu läpimäräksi.  Painepesuri tuntuu hyvältä ratkaisulta, mutta se vaatii todella taitoa.  Erittäin helposti käy, että 5 euron mies tekee 50.000 euron vahingon.

Arvostele vastaus kysymykseen "Julkisivut / Mineriittilevyn puhdistus":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: