Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kompostointi aihealue Seuraava
pvm: 20.5.2015 14:29

Kysymys: Koirien jätökset kompostiin

Kompostointi

Minulla on 5 metsästyskoiraa jotka tuottavat jätöksiä aika paljon vuoden aikana. Miten hoitaisin jätösten kompostoinnin, kun kompostorit tuntuvat siihen tarkoitukseen liian kalliilta ja liian pieniltä. Minulla on tällä hetkellä avokomposti jonka käyttö täytyy nyt lopettaa, kun naapuri rakensi viereen ja komposti näkyy heidän olohuoneen ikkunaansa. Asumme maaseudulla ja tilaa on aika kivasti. Ja eikös tätä kompostoitunutta koiran jätöstä voi käyttää ei ruokakasvien lannoitukseen?

t. jämptijuttu

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Koiran jätökset voidaan kompostoida samalla tavalla kuin ihmisjätökset. Tällaisen nk. käymäläjätekompostin perustamisessa täytyy huomioida muutama perusasia. Ensinnäkin taajama-alueella vaaditaan yleensä lupa. Haja-asutusalueella käymäl&...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kompostointi / Koirien jätökset kompostiin":

Kommentoi:*