Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Kylpyhuone ja sauna aihealue
pvm: 14.2.2020 19:45

Kysymys: kylpyhuoneen remontti huolena

Kylpyhuone ja sauna

Ostin 3 kk sitten vanhasta kerrostalosta asunnon jossa kylpyhuoneet uusittu 1986 jolloin laitettu muovimatto ja kaakelit seinään.

Muovimatossa röpelöisyyttä nurkissa ja siksi mielestäni riskitekijä.  Rakenteissa tuskin kosteutta  - vielä .Asunto  nimittäin ollut tyhjillään pitkään joten mahdollinen kosteus poistunut omia aikojaan.

Tilanne varmaan muuttuisi sinä vaiheessa kun suihkua aletaan käyttää normaalisti.

Isännöitsijän mukaan taloyhtlö kustantaa remontin pintamateriaaleihin asti jos teetän kylppäriremontin, siis siinäkin tapauksessa ettei rakenteissa ole kosteutta tällä hetkellä.

Tarkoittaako se että taloyhtlö kustantaa myös kaikki purkutyöt jotta vesierisyys lattiaan ja seiniin voidaan tehdä? Kuka kustantaa uuden lattian ja seinien laiton entä asbestityön? Osakas kaiketi.

Entä jos en teekään kylpyhuoneremonttia vielä vaan alan käyttää kylpyhuonetta siinä kunnossa kun se on ollut v 1986 lähtien, silläkin uhalla että rakenteisiin saattaa päästä kosteutta? Silloin taloyhtiö kaiketi joutuu maksumieheksi, maksamaan sekä mahd.asbestipurkutyöt, vesieristeet sekä kaakeloinnin, putki ja sähkötyöt eli lähes koko remontin? 
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Sitä ei tiedä kukaan muu, kuin isännöitsijä .&nbs...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / kylpyhuoneen remontti huolena":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: