Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue
pvm: 23.11.2022 19:31

Kysymys: Laatoituksen vaihto

Kylpyhuone ja sauna

Kylpyhuoneesta piikataan lattialaattoja pois lattialämmityksen korjaamisen yhteydessä, tästä seuraa kylpyhuone remontti. Laatoitus poistetaan kokonaan lattian osalta, jonka jälkeen tehdään uusi vesieristys ja laatoitus. Onnistuuko tämä siten että seinälaatat pysyvät ehjänä eikä seinille tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä? Vai pitääkö koko kylpyhuoneen laatoitus uusia kerralla?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Hei
Tosi vaikeaa on liittää lattian ja seinän vedeneristys toisiinsa, jopa mahdoton, joten kyllä se niin että seinälaatatkn menevät vaihtoon.

pelargoniat
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Laatoituksen vaihto":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

maa-artisokan taudit ja myyrät
Artisokkiani vaivaa jokin "punalaikku/-pilkkutauti".Sitä näkyy monissa ehjissäkin mukuloissa mutta varsinkin myyrien haukkauskohdissa. En ole l&#...