Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue
pvm: 12.1.2021 7:29

Kysymys: Puutteelliseksi paljastunut saunan vesieritys

Kylpyhuone ja sauna

Ostimme kesällä 2020 kämpän pienehköstä rivitaloyhtiöstä, valm. 1979. Is-tod, myyntiesitteen, kiinteistönvälittäjän ja myyjäosapuolen mukaan huoneiston kylpyhuoneessa on tehty lattiaremontti vuonna 2008. Sama lattialaatta saunan puolella, joten tehty samalla. Oletin tietysti että se on tehty sen aikaisilla normeilla, huolehtien vesieristyksistä asianmukaisesti. Samalla myös kylppärin seinäkaakelointi on uusittu. Nyt kun aloimme uusimaan saunan panelointia, tuli ilmi yllätys: saunan lattian laatoitusta ei ole nostettu seinälle ollenkaan ja jonkinlainen tumma vesieriste on kiinnitetty puumateriaaliin. Kuitenkin löytyy tarkastusraportti joka ei täsmää näkemämme kanssa. Taloyhtiö hyväksyy ja maksaa pienen korjaamisen. Mutta voiko meille koitua vielä harmia jos joskus myymme asunnon?

 Tämä kysymys ei ole vielä saanut virallista vastausta.


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

miten pelastan myyrän syömän omenapuun?
Hei, myyrä söi 5-vuotiaan omenapuun alhaalta noin 10 cm korkeudelle ympäri rungon. Huomasin vahingon vuoden vaihteessa ja suojasin puun lisävahingoilt...