Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 20.5.2013 19:26

Kysymys: Jonsered LM 2146 M ei pysy käynnissä

Muut

Ryypyttämällä lähtee hetkeksi käyntiin, mutta sammuu 5 sekunnissa. Ilmanputsari ok. Kannattaako viedä huoltoon kaasarin puhdistamista/säätöä varten. 6 vuotta vanha, öljyt vaihdettu pari kertaa ja ajettu vain 250 m2 nurmea.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Syitä sammumiseen voi olla useita; vanha bensa tankissa (jos polttoaine on talven yli seisonutta, kaada se pois ja tankkaa tilalle uutta bensiiniä. Polttoainesuositus: 98 E5. ), roska tai muu tukkeuma kaasarin tiehyissä (selittää miksi käynnistyy, mutta sammuu hetken päästä kun bensaa ei tulekaan kunnolla).

Kannattaa ennen...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Jonsered LM 2146 M ei pysy käynnissä":
Jäsenen Np  antama (30.5.2019 17:37) kommentti

Sama vika käynnistyy kun bensaa kaataa kaasariin mut hetken päästä sammuu... Kaasari puhdistettu ja reijät pääsuuttimes rautalangalla ja paineilmalla putsattu missä siis voisi vikaa olla


Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: