Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 1.4.2019 19:40

Kysymys: Mitä tuhotun tattaren tilalle?

Muut

Hei. Leikkasin alas villiintyneen Japanin tatar-pensaiston n. 20 neliön alalta kesällä 2015. Alue on ollut mustan muovin alla tähän asti. Nyt tarvitsen ideoita siitä, mitä tilalle. Alue on autotallin pohjoisseinustalla, varjossa ilta-aurinkoon saakka. Alueen toisella laidalla on orapihlaja-aita ja katu.

 


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Mikäli et tarvitse aluetta esimerkiksi huoltopihaksi (matto-/kuivausteline), niin siihen voisi tosiaan suunnitella muutaman isomman pensaan tai parin puun ryhmän. Jätä kuitenkin sen verran tilaa, että orapihlaja-aidan leikkaaminen käy myös pihanpuolelta helposti. Eihän alueelle tipu autotallin katolta lunta?

Vaihtoehtoja sopiviksi kasveiksi on monia; voit valita sellaiset, mitkä omaa silmääsi miellyttävät. Kasvit saisivat joka tapauksessa olla s...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Mitä tuhotun tattaren tilalle?":
Puutarha.net Vastaajat

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Maanpeittokasvi varjoon
Maanpeittokasvi varjoisaan paikkaan, kriikunapuun ja terijoen salavan seuraksi, rikkaruohojen tilalle, mitä suosittelette?...