Vastauspalvelu toistaiseksi tauolla!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 23.8.2017 16:33

Kysymys: Mustilanhortensia - juurimaton käyttö

Muut

Hei pitkästä aikaa! Täytyykö mustilanhortensia ihan välttämättä suojata juurimatolla, kun koivuja on noin kolmen metrin päässä? Miten suuri istutuskuoppa pitää siinä tapauksessa kaivaa? Jos ette osaa sanoa varmuudella, voitteko antaa jotkin esimerkkimitat? Hyötyykö kasvi siitä, että jättää yhden sivun auki, koska koivuja on vain vastakkaisella puolella? Voiko kastelulla kompensoida mahdollisesti liian pienen kuopan tai juurimaton puutteen? Täytyisikö kastella vielä taimivaiheen jälkeenkin? Paikka on aika varjoisa ja maa viettää hieman koivuja kohti.


Tämä kysymys ei ole vielä saanut virallista vastausta.


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Matalajuurisia pensaita sokkelin lähistölle
Mitkä pensaat ja puut ovat ns. matalajuurisia ja sopisivat näin parhaiten sokkelin lähelle istutettaviksi? Voiko marjapensaita istuttaa kahden metrin p...
Japaninjalopähkinä
Japaninjalopähkinän pähkinän käyttö ja säilytys elintarvikekäytössä?...