Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Muut aihealue
pvm: 23.2.2021 11:28

Kysymys: Sisätilan remontointi tupakanhajun poistamiseksi

Muut

Kys.  v. -54 rak. 24,5 m2  kerrostaloyksiö, jossa pinttynyt tupakanhaju vuokralaisen jäljiltä, asunut 3 vuotta. Yksiö pesty erikoispesuaineilla katosta lattiaan sekä kaappien sisä- ja ulkopinnat. Pesu ei auttanut hajuun, pinnat puhdistuivat. Pesun jälkeen otsonointi, 1 vrk. Mainittavaa muutosta ko. toimenpiteistä ei ollut hajuun. Haju ei ole kovin voimakas, mutta tuntuu heti kun asuntoon menee ja siellä vähän aikaa oltua siihen jotenkin tottuu.

Onko ainoa vaihtoehto asunnon remontointi, asunto on hyvässä kunnossa, pintaremontti 3 v sitten. Betoniset seinä- ja kattopinnat  maalatut, laminaattilattia. Keittiönurkkauksen kaapisto uusittu 15 v sitten, eteisessä alkuper. täyspuukaapisto. 

Auttaako maalaus erikoismaalilla, pitääkö myös kaikki kaapistot maalata/vaihtaa uusiksi, entä laminaattilattia?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ota yhteys http://www.optimasiivous.fi sieltä voi löytyä apu. Vaihtoehtoja ei ole paljoakaan, sillä tuo homma on niin vaikea, että kotikonstein se ei onnistu. Kaikki pinnat purkamalla ja tekemällä ne uusiksi, työ voi onnistua. Kaapistot voi mennä vaihtoon hajun takia. 

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Sisätilan remontointi tupakanhajun poistamiseksi":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: