Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Pihasuunnittelu aihealue
pvm: 23.4.2019 14:41

Kysymys: Citykanit ja pihan istutukset

Pihasuunnittelu

Hei,

meillä on iso riesa citykaneista, jotka tuhoavat kaiken! Kanit ovat taas talven aikana syöneet viime vuonna istuttamani tuija-aidan sekä alimmat oksat hopeakuusesta. Naapurin syreenit on järsitty ja katajan alaoksat menneet parempiin suihin. Niinpä tällä kertaa haluaisin istuttaa kasveja, jotka todennäköisemmin säästyvät citykanien hyökkäykseltä - mutta mitä? Nyt on ensisijaisesti hakusessa pihan pensasaidaksi sopiva kasvi, mutta muitakin "kaninkestäviä" pensaita olisi mukava istuttaa. Asumme Helsingissä ja pensasaita sijaitsee lähes jatkuvasti varjoisalla etupihallamme. Kiitos avusta!

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Valitettavasti taitaa olla niin että kaneille maistuvat lähes mikä tahansa, kun nälkä vaivaa eikä parempaakaan ole tarjolla. Yleensä piikikkäitä ja voimakkaan hajuisia kasveja syödään vähemmän, mutta toisina...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Pihasuunnittelu / Citykanit ja pihan istutukset":

Kommentoi:*