Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Puutarhan hoitotyöt aihealue Seuraava
pvm: 22.1.2014 10:32

Kysymys: Kottikärryn lisälaita

Puutarhan hoitotyöt

Olen ostanut kottikärryyn lisälaidan, joka on muovista ja valmistettu Norjassa. Nyt ajan hammas on rapauttanut sitä ja hankkisin mielelläni uuden . Onko tietoa tällisesta asiasta, mistä tällaisen voisi hankkia?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Selvitimme asiaa maahantuojilta, mutta valitettavasti valmista lisälaitaa/lehtikoroketta puutarhakärryihin ei ollut kenenkään listoilla. Tällaisia muisteltiin olleen joskus 1990-luvulla, mutta ilmeisesti vähäisen myynnin ja kuupan kokojen/mittojen vaihtelun takia niitä ei enää ole tarjolla.

Onnistuisiko vanhan laidan korjaaminen tai lisäreunan itse tekeminen? Itse tehtyjä korotuksia aina joskus puutarhoissä näkee. Toki voi hankkia kookkaammat maatilakärrytkin puutarhakäyttöön; niitä saa jopa 300 l vetoisena.Arvostele vastaus kysymykseen "Puutarhan hoitotyöt / Kottikärryn lisälaita":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: