Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 21.5.2020 12:4

Kysymys: ASOY KOKOUS AIHEET

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Hei, olen lähettänyt hall.pj:lle ja isänn:lle aiheita joita haluan että asoy kokouksessa käsitellään ja mahdollisesti myös päätetään, mutta kun lyhyesti kysyin pj:ltä asiasta, niin hän sanoi, että kyllä asioista voidaan keskustella, mutta mitään päätöstä ei asioista tehdä, mitä en ymmärtänyt. 2 esille tuotua asiaa ovatkin sen kaltaisia, etten niistä odotakaan minkäänlaista päätöstä, mutta 1 asia on sellainen mikä liittyy yhtiölainojen merkitsemistä kirjanpitoon, joko rahastoituna tai tuloutettuna ja esitin perusteita asiaan minkä vuoksi kokouksen olisi aiheellista pohtia kumpaa käytetään. Kysyn siis, eikö kokous voi päättää esille tuomieni perusteiden pohjalta kumpana merkitään kirjanpitoon ?  Yleensä päätös tästä on tehty läpihuuto juttuna hallituksen esityksen mukaisesti.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Asunto-osakeyhtiölaki on tältä osin hyvin selvä. Sinulla on oikeus saada asiasi käsiteltäväksi yhtiökokouksessa asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 6 §:n no...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / ASOY KOKOUS AIHEET":
Markus Talvio
, Suomi
OTM, Toimitusjohtaja

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: