Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue
pvm: 12.10.2020 8:35

Kysymys: Isännöitsijän toiminta

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Taloyhtiön  tilikausi päättyi 31.12.2019. Aineisto lähetettiin sähköpostiin ja samalla ilmoitetiin yhtiökokouksen päivämäärä.

Kysyttiin onko hallituksen kokouksen pöytäkirja ja tilinpäätös ok. Skannasin ilmoitin olevan ok. Menin yhtiökokoukseen ilmoitettuna ajankohtana

( yhden suuntainen matka >200km ) isännöitsijä ilmoitti ei ole mitään kokousta koska ei ole lähettänyt yhtiökokous kutsuja.

Nyt tuli sähköpostiin uusi allekirjoitus kutku ko. papereihin. Allekirjoitus pyyntö piti kuitata ohjelmalla mitä en saanut edes auki.

Ilmoitin en osta uutta TK:ta kun muut asiat pystyn hoitamaan läppäri on hankittu 2016. Isännöisija ja tston toimitusjohtaja kertoi. kuittaile pois eikä

edesvaivautuneet kysymään ongelmista.

Olen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Asunto-osakeyhtiölain mukaan hallitus kutsuu yhtiökokouksen koolle, eikä isännöitsjä. Miten et hallituksen puheenjohtaja ole ollut tietoinen yhtiökokouksen pitämisen aikataulusta? 

Kehottaisin rakentavaan keskusteluun hallituksen ja isännöitsijän välille, sekä tietysti osakkaiden kesken. Vaikuttaa sille, ettei yhtiön johdon välinen yhteistyö ole sellaista kun sen pitäisi olla. Mikäli asia ei korjaannu, kannattaa tehdä henkilövaihdoksia.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Isännöitsijän toiminta":
Markus Talvio
, Suomi
OTM, Toimitusjohtaja

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: