Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 9.4.2019 11:19

Kysymys: Kylpyhuoneen kaadot kenen vastuulla asunto-osakeyhtiössä

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Ostimme As Oy muotoisen erillistalon. Huomasimme että saunan puolella kaato poispäin viemäristä. Vesi kertyy kiukaan viereen lattialle. Suihkun puolella ei kaatoa ollenkaan. Nyt olen kertonut asiasta isännöitsijälle sekä tekniselle isännöitsijälle, jolta en ole saanut minkäänlaista vastausta. Isännöitsijä kertoi että hallituksen kokouksessa päätetään otetaanko ulkopuolinen tarkastaja Inspectalta ja sen jälkeen asianajajat  jotka päättävät tarvitseeko taloyhtiön maksaa mitään. Isännöitsijä kysyi aijonko paljonkin saunoa ja että lastallakin saa vettä pois. Onko näin että minun pitää itse rakenteet kustantaa tähän asuntoon?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
En täysin pysty vastaamaan sinulle kysymykseesi perehty...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Kylpyhuoneen kaadot kenen vastuulla asunto-osakeyhtiössä":
Markus Talvio
, Suomi
OTM, Toimitusjohtaja

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: