Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue
pvm: 30.10.2019 19:5

Kysymys: Onko oikeus reklamoida myyjältä?

Rakennusoikeudelliset kysymykset

ostin taloni reilu vuosi sitten ja nyt heräsi mielenkiinto tuota katon tuuletusta kohtaan ja tajusin muiden talojen kattoja katsellessa että omalta katolta ei tule yhtäkään tuuletusputkea joten menin asiaa tarkistamaan talon seinään tehdystä luukusta ja välitilaan tosiaan tulee viemärin tuuletusputki sekä keskikerroksen wc/suihkutilan putki ja tiedänkin jo että tämä ei ole rakennusteknillisesti oikein ja että katolle näiden putkien tulisi mennä sekä ikävä pieni viemärin tuoksu välitilassa oli ja koska taloa ostaessa tästä ei mainittu eikä kuntotarkastajakaan ottanut asiaa puheeksi tai maininnut asiaa raportissaan niin onko minulla oikeus veloittaa korjaus myyjältä?
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Hei,
 
antamiesi tietojen perusteella on mahdollista, että sinulla olisi oikeus hinnanalennukseen ja/tai vahingonkorvaukseen. Oikeutesi hinnanalennukseen ja vahingonkorvaukseen määräytyy kuitenkin myös monen kysymyksestäsi ilmenemättömän asian perusteella. Tarvitsisin lisätietoja kaupasta ja mahdollisesta virheestä voidakseni antaa sinulle neuvoja asiassa. Voit soittaa minulle numeroon 050 449 1046 keskustellaksesi tarkemmin kaupasta ja mahdollisesta virheestä.
 

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Onko oikeus reklamoida myyjältä?":
Kristian Krokfors
Helsinki, Suomi
Lakimies

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: