Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 6.2.2019 16:59

Kysymys: Pesuhuoneremontin kustannusten jakautuminen taloyhtiössä

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Rivitalo rakennettu -96.Pieni yhtiö.Parissa pesuhuoneessa uusittu lattialaatat kopolaattojen vuoksi ja laitettu samalla vesieriste. Taloyhtiö maksanut laatatkin, koska pesuhuoneessa ollut vikaa ja yhdessä isompi remontti, joka ollut rakentajan aiheuttama,siinä taloyhtiö korvannut kaikki laatatkin(myös seinä). Nyt nämä, jotka alkavat vaatia remonttia pesuhuoneen iän vuoksi/ei vesieristettä, niin onko ne samassa asemassa korvausten suhteen(kaikki laatatkin korvata)kuin nämä, joille korvattu kaikki vikojen vuoksi? Mielestäni tilanne on eri, jos korjataan vikojen vuoksi tai muuten vaan.
Kysyjä
Kysymyksiä: 12 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Mikäli kylpyhuoneet saatetaan yhtiökokouksen päätöksellä ajantasaisiksi ja vastaamaan ajan rakennusmääräyksiä tulee myös pintamateriaali taloyhtiön korvata perustasoon saakka. Osakas vastaa sitten itse erotuksest...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Pesuhuoneremontin kustannusten jakautuminen taloyhtiössä":
Jemina Timonen
Helsinki, Suomi
Lakimies

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: