Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 17.5.2023 13:8

Kysymys: Pöytäkirjan allekirjoituksen väärennös

Rakennusoikeudelliset kysymykset

HeiOlin pöytäkirjantarkastajana ylimääräsessä yhtiökokouksessa, jossa päätettiin piharemontin ym rahoituksen myöntämisestä. Ainoana vastustin hanketta ja vaadin merkintää pöytäkirjaan,

Pöytäkirja ilmestyi sähköpostiini yli puoli vuotta myöhemmin ja se sisälsi vain maalämpö- osion, piharemontista ei edes mainittu.

Koko hankkeen summa oli vain maalämpöön suunnattu.

Pöytäkirja epäilytti minua niin että tarkistin tiedot esityslistasta ja aiempien info-tilaisuuksien materiaaleista..Tällä välin JOKU isännöintitoimistosta oli kuitannut jo valmiiksi minun sähköisen allekirjoituksen kohdalle "allekirjoitettu käsin, moderaattorin tarkistama".

Huomattuani väärennöksen soitin isännöintitoimistoon, jossa vastasi isännöitsijän seuraaja, ja lupasi selvittää asian ja lähettää uuden pöytäkirjan    ? ja hankkeen suunnitelmat , joita en ollut saanut lukuisista pyynnöistäni huolimatta. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.

Onko viisasta tehdä poliisille rikosilmoitus tai tutkintopyyntö? Miten muuten asiaa kannattaisi selvittää?
Kysyjä
Kysymyksiä: 1 kpl


Tämä kysymys ei ole vielä saanut virallista vastausta.


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: