Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue
pvm: 24.3.2020 12:49

Kysymys: Vapaa-ajan asunnon muuttaminen vakituiseksi asunnoksi

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Hei,

olisimme muuttamassa talviasuttavaa mökkiämme vakituiseksi asunnoksi. Olisiko teillä vinkkejä prosessiin?

Kohde on talviasuttava 70neliön rakennus omalla isolla tontilla, palveluiden lähellä (yleinen tie perille asti), kunnallistekniikka ja sähköt sekä sisäwc. Yleiskaava-alueella. Tarkoituksemme on avata lattia ja laittaa lisäeristeet pohjaan, rakentaa sisälle kylpyhuone (ei laajentaa mökkiä), muuttaa viileä kuisti lämpöiseksi tilaksi ja uusia ikkunat. Mökissä on suorasähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja puolivaraava takka. Onko jotain mitä minun pitää erityisesti huomioida tai mikä olisi edukseni kun esitän aikomukseni kaunpungille? Kiitos kovasti. 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Vapaa-ajan asunnon muuttaminen vakituiseksi asunnoksi":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Tuulinen merenranta
  Vapaa-ajan asuntomme sijaitsee tuulisella merenrannalla Närpiössä.Ilmansuunta merelle päin on lounaan ja lännen välillä.Ranta on...