Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue
pvm: 13.1.2020 17:16

Kysymys: Vesivahinko

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Meille sattui vesivahinko yli kuukausi sitten, joka johtui putkifirman/ kiinteistöhuoltofirman kummankin virheistä. Vakuutusyhtiöt ovat nyt kuukauden päivät miettineet ratkaisua tilanteeseen eikä asunnossamme ole tapahtunut yhtään mitään. Voiko tästä pyytää jotain korvausta? Onhan kuukausi kohtuuton aika odotella vastauksia kun asunnossa ei voi edes asua.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Hei,
 
mikäli työssä on tapahtunut virhe, voit vaatia vahingonkorvausta sinulle aiheutuneesta vahingosta. Tässä tapauksessa vahinkoa on saattanut esimerkiksi aiheutua toisessa paikassa asumisesta.

Soita minulle numeroon 050 449 1046 keskustellaksesi tarkemmin vahingonkorvauksen edellytyksistä tai siitä mitä vahinkoa voidaan vaatia korvattavaksi.
 

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Vesivahinko":
Kristian Krokfors
Helsinki, Suomi
Lakimies

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: