Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 5.12.2018 11:2

Kysymys: Ylimääräinen yhtiökokous osakkaanomistajan/-omistajien vaatimuksesta taloyhtiössä - onko mahdollinen ja miten?

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Hei!  Taloyhtiömme valmistui vuonna 2017 ja nyt on mitä ilmeisemmin todettu virheitä rakentamisessa (ulkopuolinen rakennusalan asiantuntija kävi tänään arvioimassa tilannetta). Kun saamme hänen raporttinsa, olisiko meidän syytä kutsua kokoon ylimääräinen yhtiökokous, koska aloitamme vuodenvaihteessa asuntomme myynnin. Emme haluaisi ryhtyä kauppaamaan asuntoamme ennenkuin taloyhtiöllä on esittää suunnitelma asioiden korjaamiseksi. Olemme siirtymässä vuokralle toiselle paikkakunnalle, joten emme myöskään halua jäädä odottamaan varsinaista yhtiökokousta keväällä. Taloyhtiön hallitus suostuu mitä ilmeisimmin vain asian käsittelemiseen varsinaisessa yhtiökokouksessa. Onko meidän mahdollista vaatia ylimääräistä yhtiökokousta tätä asiaa käsittelemään tai esimerkiksi korvauksia rakennusvirheiden vuoksi? 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Ylimääräinen yhtiökokous osakkaanomistajan/-omistajien vaatimuksesta taloyhtiössä - onko mahdollinen ja miten?":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: