Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Sisäpintarakenteet aihealue
pvm: 1.12.2019 17:59

Kysymys: Kylpyhuoneen lattian kaakelit

Sisäpintarakenteet

Uuden kerrostaloasunnon kylpyhuoneen lattian kaakelit keräävät kaikenlaista likaa pintaansa, niistä ikäänkuin puuttuu kaakelin "lasipintaisuus." Kaakeleita on pesty mitä erilaisilla pesuaineilla, mutta niistä ei saa siistin näköisiä mitenkään. Lattia on muutaman päivän jälkeen sen näköinen että sitä ei olisi pesty aikoihin. Mistähän voisi olla kysymys? 
Kysymyksiä: 27 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Tietämättä tarkemmin minkälainen valmistustapa kyseisillä laatoilla on ollut, ilmeisesti pinta on kuitenkin jonkin verran huokoinen ja aiheuttaa näin ollen helpon likaantumisen.
Yhtenä tapana asiantilan korjaamiseen saattaisi olla mikrosementtipinnoite jolla saavutetaan tasainen yhtenäinen pinta ja helppo puhdistettavuus.
 

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / Kylpyhuoneen lattian kaakelit":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen TI-mieskin antama (6.12.2019 21:54) kommentti

Kaakeleita, varsinkaan lasipintaisia, harvoin käytetään pesuhuoneen lattiassa. On kait liian huokoista klinkkeriä.Tuohon löytyy/auttaa sopiva käsittelyaine joka poistaa huokoisuutta mutta voi lisätä liukkautta.


Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: