Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisäpintarakenteet aihealue Seuraava
pvm: 25.5.2023 14:59

Kysymys: Sisäkatto

Sisäpintarakenteet

Minulla roikkuu jostainsyystä sisäkatto,vanerilevyä. Isännöitsijä kävi katsomassa ja meinasi että irronnut kiinnityksistä,asiaa ei tutkittu millään lailla. Nyt kuulin että jollain muullakin sama ongelma ja sitä aletaan tutkimaan mm.välikatto. Eikö minulla ole oikeus saada sama tarkempi tutkimus?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Sinulla on sama oikeus, koska asunto-osakeyhtiölaissa on osakkeenomistajien yhdenvertaisuusperiaate ja sen huomioon ottaminen päätöksenteossa. Isännöitsijä ei saa tehdä päätöstä, joka tuottaa osakkeenomistajalle epäoikeutettua etua yhtiön tai toisten osakkeenomistajien kustannuksella. Eli kaikki roikkuvat sisäkatot on tutkittava ja selvitettävä roikkumisen syntymekanismi. Niiden sekä suunnitelmien perusteella suoritettava tarpeelliset korjaustyöt. Asia hallitukseen ja sieltä yhtiökokoukseen sekä päätös korjaustyöstä.

krookus
Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / Sisäkatto":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: