Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Sisäpintarakenteet aihealue
pvm: 12.1.2020 14:36

Kysymys: Vanhan lankkulattian päälle parketti

Sisäpintarakenteet

!800-luvun hirsitalon lattian pinta uusiksi. Rossipohjainen vanhoilla eristeillä oleva lankkulattia. Päältä on postettu muovimatto+lastulevuy+muovimatto.

Nyt on tarkoitus laittaa lattia gyproc lankkulattian päälle ja sen päälle uusi parketti. Vanha lankkulattia on niin huonokuntoinen ja täynnä naulanreikiä, niin sitä ei lähdetä kunnostamaan. Kysynkin , että onko askelvaimennukseen sopivaa alusmateriaalia, jossa olis ilmansulku ilman höyrynsulkua. Laitettais se latttiagyprokin ja parketin väliin.
Jäsenen nerner antama (9.8.2020 22:13) kommentti

Vastausta samaan kysymykseen odottaen täälläkin!


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
 
 

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / Vanhan lankkulattian päälle parketti":
Sisustussuunnitelu E-Design 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kate ja uudet kukat
Voiko vanhan, osittain "kadonneen" puutarhakatteen päälle laittaa uutta puutarhamultaa, istuttaa kukkia ja laittaa uutta katetta?...
Nurmikon uusiminen
Olemme ostaneet vanhan talon ja nyt hauaisimme uusia nurmikkoa ja osa perennapenkkejä hävitettäisiin siinä samalla. Mitä nyt kannattaisi tehd...