Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 5.1.2019 16:21

Kysymys: 69-luvun talon kylmiö huonetilaksi

Sisustaminen

Hei, kuten otsikko kertookin, - on talo 69-rakennettu. Kylmiö/kylmähuone on ollut pois käytöstä kymmenisen vuotta eli kylmäkone on jo poistettu aikoinaan. Suunnittelemme tilalle parempaa käyttöä; osaksi keittiötä. Lattia kylmiössä on betonia ja seinissä mm. mineraalivillaa ja alumiinilevyt. Kylmiö sijaitsee talon ulkokulmauksessa. Kun kaikki vanha on purettu, millaisia eristeitä kylmiön lattia tarvitsee, jotta saamme lattian toimimaan huonetilassa ilman lattiasta tulevaa kylmyyttä? Kuvassa kylmähuoneen rakennetta. Kiitos neuvostanne!


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Kylmiö

Kyllä nämä rakenteellisesti oli tehty siten, että ne olivat ihan omana eristettynä ns. sisustuselementtinään rakennuksen sisällä, eli kaikki seinä/katto/lattiarakenteet eristeineen olivat yleens&au...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / 69-luvun talon kylmiö huonetilaksi":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: