Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 11.8.2020 11:54

Kysymys: Kattopaneelin (MDF) ja lattialaminaatin paikkaus väliseinän poiston jälkeen

Sisustaminen

Olemme purkaneet keittiön ja olohuoneen väliseinän ja etsimme parhaita tapoja paikata/tms. katon MDF-pinnoite ja lattian laminaatti (laminaattia ei enää valmisteta). Kyseeseen voisi tulla koko laminaatin vaihtaminen, mikäli muuta siistiä keinoa ei löydy. Liitteenä pari kuvaa.Miten tässä kannattaisi edetä?
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Heippa,

Kyllä siitä melkoinen viritelmä helposti tulee kun aletaan paikkaamaan jotain tuollaista. Ehdottomasti ehjää pintaa tilalle. Mikäli samaa kattopaneelia on vielä saatavilla, niin kannattaa muistaa, että sävyeroa esiintyy varmasti. Tämä siis paikkausta ajatellen. 


Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Kattopaneelin (MDF) ja lattialaminaatin paikkaus väliseinän poiston jälkeen":
Sisustussuunnitelu E-Design 
PORI, Suomi
sisustussuunnittelija

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: