Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 25.2.2019 15:55

Kysymys: Keittiökalusteen oven alareunan suojaaminen kastumiselta

Sisustaminen

Keittiöfirma ei varoittanut siitä, että vähäinenkin mdf/melamiinikalusteovien alareunoihin valuva kosteus pääsee saumasta turvottamaan yllättävän nopeasti ja rumasti levyn alareunaa ja irrottamaan maalia. Tulipa ikävä roskiin rahdattuja massiivipuuovia. - MIkä neuvoksi, miten korjata? Ongelma lienee yleinen, joten onko valmiina ratkaisuja,  esim. alareunaan liimattavia L-muovilistoja alan liikkeissä? Olisiko jollakin valmistajalla tapana estokäsitellä kosteisimpiin paikkoihin tulevat kalusteovet?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Keittiöfirma on velvollinen toimittamaan vioittuneiden tilalle uudet kunn...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Keittiökalusteen oven alareunan suojaaminen kastumiselta":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen punainenpilvi antama (22.3.2019 18:22) kommentti

Jos kysyjä ei olisi kuskannut massiivipuuovia roskiin niin tällaisia ongelmia ei olisi tullut. Hankin 20 vuotta siitten keittön kaappeihin puuovet, nyt lakkasin ne kertaalleen, käyttöikää on vielä joku kymmenen vuotta.


Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: