Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 9.2.2019 12:48

Kysymys: Keittiön työtaso

Sisustaminen

Hei. Meille rakennettiin uudiskohteessa keittiö. Keittiön työtasojen väliin jää selvä rako johon voi mennä murusia ym likaa. Pyysin että se korjataan, siihen laitettiin silikonia. Tuleeko silikoni pysymään ja kestämään siinä. Levyjen rako on keskeisellä näkyvällä paikalla ja silikoni on jo "uponnut" jonkin verran, joten siinä on ura.  Onko tämä hyväksyttävää. Pitääkö tämä olla näin. En ole koskaan missään nähnyt tällaista ? Kiitos. Yritän laittaa kivan. Kuva on otettu ennen "korjausta".


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Toinen tasoista pitäisi irroittaa, asentaa tasojen päihin kiilat, mitkä pitävät tasot samassa tasossa. Ennenkuin levyt työnnetään paikoilleen (kiilat), molempien saumojen...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Keittiön työtaso":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen ruosu antama (24.3.2019 9:54) kommentti

Hirvittävän näköistä tuherrusta alustapitäen uudiskohteessa...!

Ei pitäisi mennä jiiraamaan jon epäilee taitojaan.


Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: