Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 9.2.2019 12:48

Kysymys: Keittiön työtaso

Sisustaminen

Hei. Meille rakennettiin uudiskohteessa keittiö. Keittiön työtasojen väliin jää selvä rako johon voi mennä murusia ym likaa. Pyysin että se korjataan, siihen laitettiin silikonia. Tuleeko silikoni pysymään ja kestämään siinä. Levyjen rako on keskeisellä näkyvällä paikalla ja silikoni on jo "uponnut" jonkin verran, joten siinä on ura.  Onko tämä hyväksyttävää. Pitääkö tämä olla näin. En ole koskaan missään nähnyt tällaista ? Kiitos. Yritän laittaa kivan. Kuva on otettu ennen "korjausta".


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Toinen tasoista pitäisi irroittaa, asentaa tasojen päihin kiilat, mitkä pitävät tasot samassa tasossa. Ennenkuin levyt työnnetään paikoilleen (kiilat), molempien saumojen reunojen tason kulmaan asennetaan maalarinteipit suojaamaan pintaa pursuavalta silionilta ja  väliin pursotetaan kokomatkalta silikonipalko niin, että silikoni leviää yhteen puristettaessa lähes koko päätyjen alueelle. Lastalla tiivistetään silkoni rakoon teippejä vasten ja ylimääräinen heitetään roskikseen. Kostealla rätillä pyyhitään sauma.  Irroitettu taso kiinnitetään ja sauma viimeistellään rätilä ja otetaan tepit pois. Sauman annetaan kuivuayli yön ja sauma käyttökunnossa

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Keittiön työtaso":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen ruosu antama (24.3.2019 9:54) kommentti

Hirvittävän näköistä tuherrusta alustapitäen uudiskohteessa...!

Ei pitäisi mennä jiiraamaan jon epäilee taitojaan.


Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: