Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 24.1.2023 15:44

Kysymys: Pohjaratkaisun uudelleen miettiminen

Sisustaminen

Hei, en tiedä meneekö oikealle osastolle, mutta saisko täältä vinkkejä/näkemyksiä pohjaratkaisun uudelleenmiettimiseen tai mistähän tällaista konsultaatiota voisi saada jos ei täältä? Mielestäni nykyisestä ei saa kaikkea potentiaalia irti. Ohessa pohjakuva sekä tyhjä pohja missä näkyy tuo kantava väliseinä, mikä aiheuttaa oman haasteensa tässä miettimisessä. Talon päädyssä oleva kapea "huone" on todellisuudessa  varasto josta on tehty huone ja käynti sisältä.

Kriteereitä: 2-3 makkaria, kylppäritilat ja kodari, ns arki/kuraeteinen ulko-oven lähellä ( ei tarvi olla suoraan ulko-oven takana. Keittiö/olohuone voisi olla samaakin tilaa jos sais järkevästi sen.
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Heippa!

Periaatteessa on aivan oikea paikka tälle kysymykselle, mutta kysymys on sen verran laaja ja aiheuttaa jonkin verran lisäkysymyksiä ja vaatii kunnon suunnittelua, joten mielelläni autan kyllä suunnittelussa, mutta olisitko yhteydessä minuun sähköpostitse eeva@sisustusedesign.fi. 

Aurinkoista viikkoa!

Sisustusterveisin,
Eeva Hauta-Heikkilä
Sisustussuunnittelu E-Design
eeva@sisustusedesign.fi
040 762 4309

krookus
Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Pohjaratkaisun uudelleen miettiminen":
Sisustussuunnitelu E-Design 
PORI, Suomi
sisustussuunnittelija

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Taimet
Voiko ananaskirsikan taimen istuttaa syvempään uudelleen istutuksessa?...
Kultaköynnös
Voiko Kultaköynnöksen pitkän kasvun poikasta ja istuttaa uudelleen, vai pitääkö se juurruttaa vesi astiassa?...