Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 25.4.2022 9:27

Kysymys: Sohva

Sisustaminen

Hei,Olen miettinyt konjakin väristä tai mustaa nahkadivaania ja luonnonvalkoista kangasvuodesohvaa olohuoneeseen  Toimisivatkohan nämä yhdessä vai olisiko parempi valita kaksi samanlaista kangassohvaa? Nahkasohva toimisi samalla tilanjakajana yhdistetyssä olohuone keittiössä. Sohvat olisivat Hakolan Filippa ja Lazy fine leather.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Hei,

Ehdottomasti nahkainen sekä kankainen sohva toimii samassa tilassa. Sohvia saa yhdisteltyä lisäämällä vaaleita sävyjä tumman sohvan päälle ja tummia vaalean, varsinkin jos kyseessä on valkoinen ja musta sohva, joiden kontrasti on melkoisen iso. Siksi konjakin sävyinen sohva valkoisen kangassohvan kanssa on pehmeämpi vaihtoehto. Myös sohvien sävyjä lisäämällä muualle tilaan saadaan ehyt sisustuskokonaisuus.

Sisustusterveisin Eeva

pelargoniat
Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Sohva":
Sisustussuunnitelu E-Design 
PORI, Suomi
sisustussuunnittelija

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: