Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue
pvm: 11.5.2019 9:30

Kysymys: Tahmea maalipinta

Sisustaminen

Meillä kylmä kesämajoitustilana toimiva sisätila, missä höyläämätön lankkulattia, joka on käsitelty jollain aika peittävällä tummanruskealla ”maalilla”.  Käsittely tehty ehkä jo 10 - 20 vuotta sitten, mutta käsittelyä ei ole tehty ainakaan viimeisen viiden vuoden aika, jolloin se on ollut meidän omistuksessamme.  Lattian pInta on edelleen nihkeä eli jos seisot siinä pitempään, sukat tai sileät kengän pohjat tarttuvat kiinni kuten myös siinä olleet painavat tavarat.  Mikä tuo pinta voisi olla ja miten se pitäisi uudelleen käsitellä ? Tuli mieleen, että kyse olisi liian paksusta vernissakerroksesta, mutta voiko sekään olla nihkeä noin kauan ?  Halu olisi hioa lattiasta suurin tikkuisuus pois ja maalata se jollain lattiamaalilla. Mutta pitäisikö/kannattaako tuota nykyistä mönjää yrittää jollain poistaa ennen hiontaa ? 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Tahmea maalipinta":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Tauti vaiko tuholainen laakeripuussa?
Syksyllä saamani laakeripuu vetelee viimeisiään enkä tiedä syytä. Puun kuva on kasvikortissakin (siis minun puusta lähettämän...
Kasvatuslaatikon käsittely
Voiko käsittelemättömästä puusta itse tehdyn kasvatuslaatikon ulkopinnan käsitellä aitoihin tarkoitetulla p...