Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Sisustaminen aihealue
pvm: 18.4.2021 18:12

Kysymys: Vinyylilautalattia

Sisustaminen

Hei, laitettu vinyylilautalattia, olohione laitettu poikittain valon suuntaan, olohuoneessa suuri ikkuna, huone on 5x3,5 metriä, ikkuna on 3,5 metrin seinällä, nyt saumat näkyvät todella pahasti kun katsoo keittiön suunnasta olohuoneeseen, keittiössä  laudat ovat ikkunasta tulevan valon suuntaan koska ikkuna on eri seinällä. Voiko vinyylit purkaa ja laittaa uusiksi valon suuntaan ja laittaa keittiön ja olohuoneen oviaukkoon lista vai voiko vinyylin asennussuuntaa vaihtaa eri huoneiden välillä.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Eri huoneissa vinyylilankun suunta voi vaihtua. Vinyylilankun voi myös purkaa, mutta uudelleen asennus ei onnistu enää samalla määrällä. Koska lankku on katkaistu aina päättyvältä seinältä ja loppupätkällä aloitettu uusi rivi, niin nämä molemmat päät menevät nyt hukkaan. Eli käytännössä n. puolet menee hukaksi. Miettikää vielä, onko haitta niin merkittävä, kun verhot, kalusteet ja matot tms. ovat paikoillaan ja silmäkin tottunut.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Vinyylilautalattia":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: