Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taimet aihealue Seuraava
pvm: 31.1.2019 17:12

Kysymys: kukkapylväs

Taimet

Hei,minä haluaisin laittaa uudella tavalla kesäkukkia alkaisi olla kohtapuoliin kylvöaika suunnitelmissa olisi kukkapylväs kesällä olen kaupungilla ihaillut niitä olen tutustunut pylvään tekoon mutta voitta myös laittaa vielä siitä ehkä muutkin ovat kiinnostunut se on tarkoitus että iso putki jossa on reikiä ympäriinsä ja kasteluputki sisälle,millaisia kukkia siihen kävisi siinähän olisi osa auringossa ja osa puolivarjossa kiitos vastauksesta

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kukkatornin rakentaminen on hyvin yksinkertaista ja siihen sopivan aivan kaikki valo-olosuhteisiin sopivat kesäkukat. Sopivia lajeja voit etsiä vaikka Kasvikortistosta. Kukkatorniin voit yhdistää eri lajeja - tai istuttaa siihen vaikka yhden lajin eri värejä. Monet kesäkukat menestyvät niin auringossa kuin puolivarjossakin, joten voit huoletta istuttaa niitä tornin molemmille puolille.

Kukkatorneja myydään valmiina ja sellaisen voit tehdä myös itse. Tarvitset vain isompaa putkea, johon voit tehdä taimia varten reiät, sekä sopivan pituisen kasteluputken sen sisälle. Taimien istuttamisesta löydät esimerkkivideoita mm. YouTubesta hakusanalla kukkatornin istutus.

helianthemum
Arvostele vastaus kysymykseen "Taimet / kukkapylväs":
Puutarha.net Vastaajat

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: