Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taimet aihealue Seuraava
pvm: 13.7.2020 12:28

Kysymys: Metsäruusu

Taimet

Mikä on tämä Vihdissä, savimaassa kasvava, kirkkaan, heleän punainen villiruusu, jota tuskin kukaan on metsään istuttanut?
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Villiruusu.   Metsässä lymyää Valamonruusu Rosa gallica Splendens, ranskanruusu. Arvoitus, mistä se on sinne tupsahtanut ? Ehkä joku on joskus tuonut sinne maa-aineksia joiden mukana on ollut ruusun juuria. Kaunis,kestävä, vaatimaton ruusu. Sitä voi lisätä pistokkaasta. Voit myös yrittää kaivaa juuresta versoa, jonka voit siirtää omaan pihaasi. Hieno löytö, tuottaa iloa myös metsässä.

krookus
Arvostele vastaus kysymykseen "Taimet / Metsäruusu":
Liisa 
PORI, Suomi
Jäsenen J4541582223 antama (14.7.2020 7:38) kommentti

Kiitos vastauksesta. Se tuotti minulle paljon iloa. Ei ollut tarkoitus laittaa vain yhtä tähteä, mutta kun painoin ensimmäistä, en saanutkaan enää useampia. Viisi olisi tarkoitus olla.                          MarjutJäsenen J4541582223 antama (14.7.2020 7:38) kommentti

Kiitos vastauksesta. Se tuotti minulle paljon iloa. Ei ollut tarkoitus laittaa vain yhtä tähteä, mutta kun painoin ensimmäistä, en saanutkaan enää useampia. Viisi olisi tarkoitus olla.                          MarjutJäsenen J4541582223 antama (14.7.2020 7:44) kommentti

Kiitos vastauksesta. Se tuotti minulle paljon iloa. Ei ollut tarkoitus laittaa vain yhtä tähteä, mutta kun painoin ensimmäistä, en saanutkaan enää useampia. Viisi olisi tarkoitus olla.                         
Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: