Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taimet aihealue Seuraava
pvm: 3.4.2019 21:50

Kysymys: Minkä perennan taimi?

Taimet

Mikähän perenna voisi olla kuvassa? Olisin kiitollinen jos saisin tietoa. Sain ystävältäni kyseiset siemenet, hänen siirtolapuutarhastaan. Hän sanoi että ne olisi Keisarinkruunun siemeniä. Mutta ymmärsin että niitä ne eivät olleet.

En päässyt tarkistamaan syksyllä kyseistä kasvia, jos olisin tunnistanut sen. Nyt taimet pitäisi myydä hyväntekeväisyys myyjäisissä nimettömänä jo viikonloppuna, vai saisinko apuja teiltä.

Vielä tuntomerkkejä. Varsissa ja  ruodeissa on hieman punaista. Siemenet eivät tarvinneet kylmäkäsittelyä, itivät hyvin ja kasvu hyvä. melkein kuin rikkaruoho. Lehdet pehmeät kuin verenpisaralla. Siemenkota on ilmeisesti iso sillä siemeniä oli paljon.

Kiitos pienistäkin vihjeistä.
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Valitettavasti mekään emme tunnista kasveja minkään perennan aluiksi tai siemeniksi. Siemenet tosin vaikuttavat kyllä chilin/pap...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taimet / Minkä perennan taimi?":
Puutarha.net Vastaajat

Kommentoi:*