Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taimet aihealue Seuraava
pvm: 23.10.2016 17:20

Kysymys: Pihapuun tunnistusapua kaivataan

Taimet

Hei!Kaipaisin apua oheisissa kuvissa näkyvän puun tunnistamiseen. En ole yrityksistä huolimatta löytänyt varmaa tietoa tunnistamista varten. Se vaikuttaa jonkin sortin lehmukselta, mutta onko? Tämä puu tuntuu säilyttävän lehdet hyvin pitkälle syksyyn, kun muut lehtipuut ovat jo tiputtaneet omansa.Kiitoksia avusta jo etukäteen!
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kuvan pikkupuu on tataarivaahtera (Acer tataricum). Jaakko Saarinen Arboretum Mustilasta mainitsi myös, että se oli vielä joitain vuosikymmeniä sitten hyvin yleisesti myyty ja istutettu laji. 

helianthemum
Arvostele vastaus kysymykseen "Taimet / Pihapuun tunnistusapua kaivataan":
Puutarha.net Vastaajat

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Köynnöshortensiasta asiaa
Apua kaivataan! Tuli ostettua kaksi kpl Hydrangea petiolaris hortensiaköynnös kasvia. On pikkuinen piha ja ajattelin laittaa noin 150 cm korkuisen aidan viereen...