Vastauspalvelu suljetty toistaiseksi!
Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Vesikatto aihealue
pvm: 8.4.2021 15:37

Kysymys: Piipunpelti

Vesikatto

Hei.. tarviiko piipunpeltien yläosa lenssin alla tiivistää massalla piippuun? Nyt se on taitettu melko tiiviisti piippua vasten.   Onko haittaa kun piipun yläpuolella juuripellin päällä seisoo vähän vettä(ehkä noin vajaa puolen desin verran) sateiden jälkeen kuivuu kyllä siitä suht nopeasti pois. Kuvassa näkyy alue.  Tuo pieni reikä taitoksessa on jo täytetty massalla

Kysymyksiä: 138 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kyllä tuo yläreuna kannattaa kitata ja tarkistaa/uusia kittaus parin vuoden välein. Aina tuollaisesta saumasta "sopivalla" myrskysateella kulkeutuu vettä väärälle puolelle peltiä. Tuo seisova vesi ei käytännössä haittaa, kun puhdistatte alueen kerran vuodessa, ettei "lommoon" ala kertymään kasvustoja.

Arvostele vastaus kysymykseen "Vesikatto / Piipunpelti":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: