Puutarha.netin yhteydenottopyyntöpalvelu

Puutarha.netin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta kohta, jonka tuotteista / palveluista haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä.

Honka hirsiset mökit ja saunamökit

Perinteistä puutalorakentamista kunnioittavien hirsitalojen julkisivuja hallitsevat ristikkoikkunat ja eri tasoissa polveilevat katot. Kauniit mökit istuvat suomalaiseen maisemaan.
Honka mökit ja saunamökit

Lumon-lasiterassit

Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien terassin laseja?
Lumon Suomi Oy

Lumon-parvekelasitukset

Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ilmassa lenteleviltä roskilta. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien parvekkeen laseja?
Lumon Suomi Oy

Jäteveden käsittelyjärjestelmän remontti - Uponor

Remontoijalle. Panospuhdistamot ovat vaatimukset täyttäviä, korkean puhdistustehon omaavia ja helppohoitoisia ratkaisuja jäteveden käsittelyyn haja-asutusalueelle.
Uponor Suomi Oy

Uponorin sadevesi, salaojat ja radonin poisto -tarvikepaketti

Uudisrakentajalle tarvittavat ratkaisut perustusvaiheessa.
Uponor Suomi Oy

Finera-aidat ja -kaiteet vinyylistä

Vinyyliset rakennusmateriaalit kestävät niin kuumat kesät kuin kylmät talvetkin. Valitse terasseihin ja portaisiin kaiteet, jotka viimeistelevät talosi ulkonäön.
Finera Aitateollisuus Oy

Konstsmide -pihavalaisimet

Konstsmiden laaja ulkovalaisinvalikoima tarjoaa rajoittamattomia mahdollisuuksia valaistussuunnitteluun. Tuotteilla voit helposti kohentaa niin taloa kuin sen ympäristöäkin tyylikkäästi ja käytännöllisesti. Aina ei tarvita edes sähköä!
Konstsmide

Pihasuunnittelua ja piharakentamista

Tarvitsetko pihasuunnitelman tai kunnostussuunnitelman koko tontillesi? Tai kenties suunnitelman pienemmälle kohteelle? Vai haluatko saada valmiin puutarhan avaimet käteen -periaatteella - vai riittäisivätkö täydelliset suunnitelmat, ohjeet ja materiaalit sen tekemiseen? Ota yhteyttä, niin via Garden Oy toteuttaa toiveesi!
via Garden Oy

Pihasuunnittelua ja taimimyyntiä

Tarvitsisitko apua puutarhasi suunnitteluun? Taimia tai tarvikkeita pihallesi? Puutarhamyymälä Muhevaisen valikoimista löydät kaiken tarpeellisen - ja myös pihasuunnitelmat ja neuvontakäynnit pääkaupunkiseudulle. Kirjoita lisätietokenttään, minkälaista apua/tuotetta kaipaat!
Puutarhamyymälä Muhevainen Oy

Pihatuotteet ja viherkatot

Pihan tulee olla sekä viihtyisä että toiminnallinen. Ako Garden -tuoteperheestä löytyvät betoniset pihakivet, maakellarit, kiviainekset, luonnonkivet kuin viherkatotkin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!
AKO Garden

Uponor Garden Hub

Uusi Garden Hub on vasta tulossa rautakauppoihin, mutta jättämällä yhteydenottopyynnön, saat mahdollisuuden tilata tuotteen lähimpään K-Rautaan.
Garden Hub

Mestaritallien autotallit

Autotalli ja -katos tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton tallit ja lähes kaikkiin malleihin on suunniteltu varasto.
Mestaritallit Oy

Kurasyöppö kura-allas

Kura-altaan päällä saa puhdistettua kuraiset kengät, lastenvaunujen ja pyörätuolien renkaat, harrastevälineet, puutarhatyökalut, lemmikkien turkit - kaiken kuran ja lian, mitä ulkoa sisälle ajautuu.
Kura-allas

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20


Yhteystiedot

@
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.


Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.