• Etusivu
  • Hoitotyöt

Etanadynamiitti murtaa vahvemmankin!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 25.09.2020
20165_46485.jpg

Kuinka päästä eroon isosta pihakivestä?

Ter-Mite by Dextec

Onko pihallasi kivi tai kallio "väärässä paikassa"? Tai vanhat betoniportaat, joista pitäisi päästä eroon? Etanadynamiitillä se onnistuu!

Ter-Mite -murtolaasti eli ns. etanadynamiitti antaa pihanomistajille ja -rakentajille mahdollisuuden suorittaa purku- ja raivaustyöt koti- ja mökkipihoilla ilman lupabyrokratiaa ja kallista ammattiapua! Menetelmällä pystytään kustannustehokkaasti, omin voimin, poistamaan pihaa rumentavat kohteet tai esim. toteuttamaan pihavajan, autotallin tms. pohjatöiden louhinnat!

Ter-Mite on räjäyttämistä ja muita louhintatekniikoita hienovaraisempi vaihtoehto; se sopii kalliolouhintaan ja betonirakenteiden murtamiseen myös niissä tapauksissa, joissa muut keinot eivät ympäröivien rakenteiden, turvallisuuden, säännöstöjen tai muiden olosuhteiden takia eivät tule kyseeseen. Ter-Mite on markkinoiden tehokkain kemiallinen murtolaasti!

Ter-Mite on kotimainen brändi, jota on myyty jo 8 vuotta. Sitä viedään yli 10 maahan; kaukaisimmat asiakkaat löytyvät Etelä-Amerikasta ja Afrikasta. Käyttäjinä ovat siis sekä kuluttajat (pihat, puutarhat, mökkipihat ja niiden rannat, kellarilaajennukset jne.) että ammattilaiset (erikoislouhinta vaikeissa paikoissa)!

Miten Ter-Mite toimii?

Tuotteen teho perustuu kemialliseen reaktioon, joka aiheuttaa erittäin voimakkaan paisumisilmiön. Ter-Mite aiheuttaa paisuessaan merkittävän paineen, joka halkaisee kaikki suomalaiset kivilajit sekä betonityypit.

Ter-Mite on suunniteltu toimimaan hyvin Suomen olosuhteissa. Se on markkinoiden ainoa etanadynamiittituote, joka toimii myös pakkasella; sitä voidaan käyttää aina -5°C lämpötilaan asti ilman lisälämmitystä.

Menetelmässä porataan rikottavaan kallioon, kiveen tai betonirakenteeseen sarja reikiä esim. Hiltillä tai muulla soveltuvalla kiviporalla. Reiät täytetään veteen sekoitetulla Ter-Mite -massalla ja kemiallisen reaktion avulla Ter-Mite muodostaa voimakkaan paineen, joka halkaisee kohteen reiästä reikään. Kun kohde on haljennut, kappaleet kuljetetaan pois; yksinkertaista.

Katso lisää projektikuvia!

20165_46486.jpg
Huomio

Huomio

Mihin Ter-Mitea voidaan käyttää?

  • Kallion louhinta
  • järkäleiden pilkkominen
  • käyttökiven kontrolloitu louhiminen
  • betonirakenteiden purkaminen
  • teräsbetonirakenteiden purkaminen
  • tunnelilouhinta kallioleikkaukset
  • pihojen raivaus
  • laiturien ja portaiden purku
  • sokkelien ja elementtien purku
  • jne.

Tuote on saatavilla seuraavissa pakkausvaihtoehdoissa:

Muoviämpäri 5 kg
• pakkauksessa 5 kg muovisäkki
• riittoisuus n. 6 m 25 mm reikää

Muoviämpäri 10 kg
• pakkauksessa 2 x 5kg muovisäkkiä
• riittoisuus: n. 12 m 25 mm reikää

Laatikkopakkaus 20 kg
• sis. 4 x 5kg muovisäkkiä
• ammattilaispakkaus alan yrityksille.

Ter-Mite 5 kg
Ter-Mite 5 kg
Huomio

Huomio

Mitkä ovat Ter-Miten edut?

  • Turvallinen ympäröiville rakenteille
  • ei tärinää tai shokkiaaltoja
  • ei ääntä ei savua
  • ei pölyä ei lentäviä kiviä
  • ei saasteita
  • ei lupia ei erikoismiehiä
  • ei erikoislaitteita tai -kalustoa
  • luontoystävällinen
  • vesiliukoinen
  • laajin käyttölämpötila-alue
  • erittäin tehokas
  • edullinen
  • Ter-Miten teho + hinta
    = paras hinta-laatusuhde

Kesä on pihanrakennuksen parasta aikaa - ja nyt tiedät keinon myös kovempien rakenteiden, kivien ja kallion murtamiseen! Ter-Mitelle löytyy lukuisia käyttökohteita lähes jokaisesta pihasta ja puutarhasta - Ter-Miten käyttökohteet ovat lähes rajattomat!

Ota yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut Ter-Miten käytöstä projekteissasi, ota yhteyttä maahantuojaan tai jälleenmyyjiin
- ja kysy lisää!

Dextec Oy
Puh. 040 5012829
E-mail: info@dextec.fi
www: www.ter-mite.fi

20165_46488.jpg

Dextec Oy on louhinta- ja purkualojen erikoistuotteita pääasiassa ammattilaisille tuottava yritys. Erikoisalana ovat tärinättömän louhinnan ratkaisut, joilla työt suoritetaan ympäristöä, ympäröiviä rakenteita ja ihmisiä vaarantamatta. Tuotteitamm. Ter-Mite murtolaasti, MDS-poratuotteet ja Dextec -kauhankynnet.

Pienemmät kappaleet on helppo siirtää muualle. Ter-Miten avulla pääset eroon pihaasi rumentavista kivistä ja betonirakennelmista!
Pienemmät kappaleet on helppo siirtää muualle. Ter-Miten avulla pääset eroon pihaasi rumentavista kivistä ja betonirakennelmista!
Hoitotyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20179_50145.jpg
Tarvitsetko syystyöapua?
Kesä on jo auttamattomasti ohi, mutta vielä on hyvin aikaa puuhata pihalla ja puutarhassa. Pihan syksyisten perustöiden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin pihan huoltotöihin haravoinnin lisäksi. Ennen talven tuloa on hyvä huolehtia piha sellaiseen kuntoon, jossa kasvit, istutukset ja pihan rakenteet selviävät tulevasta talvesta.
20232_80909.jpg
Muhevassa mullassa sipulitkin viihtyvät
Istuttamalla kukkasipuleita syksyllä varmistetaan seuraavan kevään ja alkukesän kukkaloisto. Tulppaanit, narsissit, sinililjat ja krookukset ovat kotipihojen rakastetuimpia sipulikukkia. Ehkä tänä vuonna voisi kokeilla jotain vähän erikoisempaakin! Joulukukkana yleinen hyasinttiviihtyy myös puutarhassa ja huumaa keväällä tuoksullaan. Balkaninvuokko, koiranhammas ja kevättähti kukkivat aikaisin ja muodostavat kasvaessaan näyttäviä kukkamättäitä.
201112_28925.jpg
Myrkylliset sisäkasvit?
Maisteluikäisen pienokaisen äitinä haluaisin tietää, mitä sisäkasveja pitäisi lapsiperheessä välttää.Monet myrkyllisiksi luokitellut kasvit eivät onneksi ole tappavan myrkyllisiä, mutta saattavat aiheuttaa ripulia tai muita oireita. Useat myrkylliset kasvit maistuvat kitkerälle tai polttavalle, joten niitä ei suuria määriä yleensä edes pysty syömään. Vakavat myrkytykset ovat siis onneksi harvinaisia. Mutta mitä pienempi lapsi tai lemmikki on kyseessä, niin sitä vaarallisempi tilanne saattaa olla. Kasvimyrkytystä epäiltäessä on aina heti otettava yhteyttä lääkäriin.
20179_50179.jpg
Tontuille Viherkatto Leville
Rakennusbetoni- ja Elementti Oy oli mukana toteuttamassa viherkattoa mielenkiintoiseen kohteeseen Levillä. Elämyksellisen talon luonteeseen sopii hyvin myös viherkatto. Mielenkiintoisena haasteena oli talon jyrkät kattokulmat ja monet lappeet. Tietäjä työryhmineen kuitenkin ratkaisi nämäkin haasteet ja viherkatto saatiin kasvuun kesäkuun alussa.
20206_65289.jpg
Köynnöskasvit parvekkeella
Yksi parvekkeelle harkittava vaihtoehto ovat yksivuotiset köynnökset. Niiden taimia tosin on valitettavan vähän saatavilla taimimyymälöistä ja kesäkukkia myyviltä puutarhoilta. Helppoja köynnöksiä ja ehkä varmemmin taimina saatavissa ovat esim. mustasilmäsusanna(Thunbergia alata) ja krassit (Tropaeolum). Yksivuotisista köynnöksistä varjoisankin parvekkeen olosuhteisiin sopivia ovat tuoksuherne eli hajuherne(Lathyrus odoratus), köynnöskrassi (Tropaeolum majus) ja kanariankrassi(Tropaeolum peregrinum).Lisää yksivuotisista köynnöksistä
20232_80869.jpg
Perustetaan uusi kasvimaa
Uuden kasvimaan paikaksi valitaan pihalta aurinkoinen ja lämmin kohta, jossa ei seiso vesi. Aurinko parantaa kasvisten makua ja kohottaa niiden vitamiinipitoisuutta. Kasvimaa on hyvä sijoittaa myös tuulilta suojattuun paikkaan, koska kylmät tuulet jäähdyttävät maan ja toisaalta kesän lämmin tuuli nopeuttaa maan kuivumista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton