• Etusivu
  • Kasvillisuus

Fastlock - Päästä sisään vain valonsäteet

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 16.06.2014
20146_39912.jpg

Valokate kuistille, terassille, autokatokseen, pihavarastoon, liikerakentamiseen…

Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Se on jokaista yksityiskohtaa myöten laatutyötä: helposti asennettava, putkisaumojen ansiosta taatusti tiivis ja ulkonäöltään elegantti.

20146_39913.jpg

Fastlock Uni kiinnitetään ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate koostuu 20 cm leveistä paneeleista, joiden reunoissa on putkisaumat. Levyt kiinnitetään painamalla putkisaumat kiinni toisiinsa. Uniikin kiinnitysratkaisun ansiosta levyyn ei tule lainkaan vuotokohtia aiheuttavia läpireikiä. Saumat ovat tiiviit ja ylösnostetut, joten lika ei livahda niihin pesimään. Fastlock Uni -valokatteen asentaminen on helppoa ja turvallista: kiinnitys voidaan tehdä katteen alapuolelta eikä rakentajan tarvitse kiivetä katteen päälle.

Vasemmalla metallikiinnike puuruoteisiin, oikealla matellikiinnike metalli- ja puuruoteisiin.
Vasemmalla metallikiinnike puuruoteisiin, oikealla matellikiinnike metalli- ja puuruoteisiin.

Taipuu myös kaareviksi katoiksi

Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava valokate. Se taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin, joten sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin. Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Sen pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Fastlock Uni -valokatteella on kymmenen vuoden takuu.

1426_258570227_201031295635.jpg
Fastlock Uni on tehty kestämään. Taivutettavalla ja helposti asennettavalla valokatteella toteutat helposti yksilöllisen katoksen.

Katetta on saatavana varastoväreinä kirkkaana, valkoisena tai pronssinväriseksi sävytettynä. Kirkkaalla valokatteella on suuri valonläpäisykyky ja valkoinen puolestaan antaa pehmeän miellyttävän valon. (Poistettu tekstipätkä sävytetyistä valokatteista & pituuksista) Useiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuu lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Rajana on vain mielikuvitus!

Näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy-ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta, lumelta ja jään muodostumiselta. Ovi ja kynnys säilyvät siistin näköisenä pidempään! Kirkas valokate päästää valon läpi eikä pimennä sisäänkäyntiä. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei helposti keräänny katoksen päälle.

Fastlock Canopy -katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, Fastlock Uni -valokatepalat sekä tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate. Valokatelevyt on leikattu valmiiksi katokseen sopiviksi paloiksi. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen!

  • Suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta
  • Täydellinen paketti – helppo asentaa
  • Valmiiksi suunniteltu ja mitoitettu kokonaisuus
  • Viimeistelty, tyylikäs ulkonäkö
  • Katemateriaalilla kymmenen vuoden takuu
20146_39915.jpg
20146_39916.jpg
Icopal Oy
Kasvillisuus
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20084_10002.jpg
Päästä auringonvalo sisään Icopalin valokatteella
Valitsemalla katokseesi valokatteen, voit nauttia kesäillasta ulkona grillaten vaikka sadekuuro yllättäisi! Valokate suojaa sateelta, mutta päästää valonsäteet sisään aurinkoisella säällä. Fastlock Uni on täysin tiivis ja kaunis katevaihtoehto kaikenlaisiin piharakennuksiin kuten autokatokseen, huvimajaan tai grillikatokseen - kotipihaan tai mökille.
20084_10013.jpg
Fastlock Canopy - näyttävä ovikatos helposti
Ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sään rasituksilta. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle.Icopalin Fastlock Uni –valokatteesta on saatavana asennusvalmis ovikatospakkaus tarvikkeineen. Kokonaisuuteen kuuluu katokseen tarvittava määrä valokatetta, katoksen rakenteet sekä kiinnikkeet.
20084_10002.jpg
Valokate kesäkeittiöön
Valitsemalla katokseesi valokatteen, voit nauttia kesäillasta ulkona grillaten vaikka sadekuuro yllättäisi! Valokate suojaa sateelta, mutta päästää valonsäteet sisään aurinkoisella säällä. Fastlock Uni on täysin tiivis ja kaunis katevaihtoehto kaikenlaisiin piharakennuksiin kuten autokatokseen, huvimajaan tai grillikatokseen - kotipihaan tai mökille.
202210_79872.jpg
Siperianhernepensas juurrutus? Asiantuntija vastaa
Leikattiin alas rajalla oleva pensasaita, mahtaiskohan nuo leikatut pätkät juurruttua, jos laittaisi veteen ämpäriin. Tarvitsimme pensasaitaa myös muualle, ja pihinä ajattelin, jos näin säästäisi, eikä tarvitsi ostaa uusia taimia.
20179_50145.jpg
Tarvitsetko syystyöapua?
Kesä on jo auttamattomasti ohi, mutta vielä on hyvin aikaa puuhata pihalla ja puutarhassa. Pihan syksyisten perustöiden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin pihan huoltotöihin haravoinnin lisäksi. Ennen talven tuloa on hyvä huolehtia piha sellaiseen kuntoon, jossa kasvit, istutukset ja pihan rakenteet selviävät tulevasta talvesta.
20235_81635.jpg
Viikon kysymys: Mikä vaivaa porkkanoita?
Mikä porkkanoita vaivaa, kun kaikista porkkanoista kasvavat tämän näköisiä? Porkkanat haaroittuvat ja juurissa on nystyröitä. Porkkanoiden varret ovat vihreät ja kasvavat voimakkaasti. Kasvu näyttää siis hyvältä, kunnes porkkanat nostaa maasta. Silloin pettymys on suuri, kun ei porkkanoissa ole juuri syötävää. Samassa kasvimaassa perunat ja punajuuret kasvavat hyvin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton