TAKAISIN

Leikkaa korkeat pensasaidat helposti

Päivitetty: 25.8.2023

Siistiksi trimmattu pensasaita on näkyvä osa pihaa ja huoliteltua julkisivua. Säännölliset leikkuut hoituvat helposti, kun käytössä on ergonominen akkupensasleikkuri. Työn sujuvuuden kannalta tärkeää on myös ulottuma – helposti säädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa leikkuun ylhäältä ilman tikkaita.
 

UniversalHedgePole 18_kuva1_1920x1080

Miellyttävää työskentelyä

Bochin UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkuri on erinomainen työkalu korkeiden pensaiden leikkuuseen. Sen kääntyvällä päällä varustettu korkeussäädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa jopa 2,6 metrin ulottuvuuden, mikä mahdollistaa vaivattoman käsittelyn maasta käsin. Laite on kevyt, panoltaan vain 3,6 kiloa sekä optimaalisesti tasapainotettu, mikä takaa miellyttävän käsittelyn.

UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkuri on myös varustettu pidennetyllä otealueella, apukahvalla sekä ergonomisen pehmeällä takakahvalla. Helppo ohjattavuus takaa tasaisen tarkat, siistit leikkaustulokset.

UniversalHedgePole 18_kuva2_1920x1080

Leikkaa ilman keskeytyksiä

Paksut oksat eivät myöskään tuota mitään vaikeuksia pensasaitaa leikatessa. UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkurissa on Boschin patentoima lukkiutumisenestojärjestelmä, joka varmistaa nopean ja keskeytymättömän leikkaamisen. Laserleikatut ja timanttihiotut terät puolestaan varmistavat tasaisen siistin leikkuujäljen ja erinomaiset tulokset.

Voimakas 18 V:n litiumioniakku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin jatkuvan työskentelyn ilman, että virtajohtoa tarvitsee varoa työskennellessä.
 

UniversalHedgePole 18_kuva3_1920x1080

Työt sujuvat yhteensopivalla akulla

Lisää virtaa vain yhdellä kädenliikkeellä − POWER FOR ALL -akku vaihtuu nopeasti ja helposti työkalusta toiseen. Se mahdollistaa entistä joustavamman työskentelyn, kun sama akku sopii myös muiden merkkien POWER FOR ALL -akkujärjestelmää käyttäviin työkaluihin.

POWER FOR ALL 18V -järjestelmässä kaikki laitteet toimivat yhdellä ainoalla akulla. Sillä voi käyttää 10 eri laitevalmistajan 100 erilaista työkalua. Järjestelmään kuuluu laadukkaita ammattityökalumerkkejä: Gardena, Bosch Home Appliances, Husqvarna, GLORIA Haus und Gartengeräte, Wagner, Rapid, Steinel, Kübler Workwear ja PerfectPro.

18v-power-for-all-akkujaerjestelma

UniversalHedgePole 18:n tekniset tiedot

  • Akku 18 V 2,5 Ah
  • Käyttöaika ja latausaika 60 min
  • Leikkuualue per lataus 200 m²
  • Laipan pituus 43 cm
  • Korkeudensäätö 210 – 260 cm
  • Kääntyvä pää 135 °
  • Paino 3,6 kg

universalhedgepole-18_tuotekuva

UniversalHedgepole akkupensasleikkurin suositettu vähittäishinta ilman akkua ja laturia on 157,90€.

Katso lisää UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkurista