• Etusivu
  • Varusteet

Akkupainepesurilla puhdistustyöt hoituvat missä tahansa

Kaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 14.03.2024
Bosch akkupainepesuri

Painepesuri on ehdoton puhdistusväline pinttyneen lian ja kuran nopeaan puhdistamiseen. Paineellinen vesi poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet lähes mistä tahansa pinnasta. Painepesuria voi myös käyttää paikasta riippumatta. Uusi akkukäyttöinen Bosch UniversalAquatak 36V-100-painepesuri on helppo ottaa mukaan kohteeseen ja käyttää ilman virtajohdon kytkentää.

Kannettava akkupainepesuri piha-alueiden ja kalusteiden puhdistukseen

Kesäkauteen valmistautuminen tarkoittaa usein erilaisia puhdistus- ja siivoustehtäviä. Koti- tai mökkipihalla akkupainepesuri mahdollistaa puhdistustyöt paikasta riippumatta. Sen avulla esimerkiksi puutarhakalusteiden, pihakivetysten, terassin, veneen tai auton puhdistus hoituu nopeasti ja vähällä vaivalla.

Bosch UniversalAquatak 36V-100 -akkupainepesuri takaa huippuluokan puhdistustehon ilman tarvetta verkkovirtakytkennälle. Laitteen tehokas Li-ion 36V -akku tuottaa tarvittavan paineen pesurin käyttöön. Monikäyttöisyyttä lisäävät Trio-suuttimen kolme erilaista suihkumuotoa ja kaksi erilaista painetilaa (suurpaine ja ECO), jotka mahdollistavat sopivan puhdistusvaihtoehdon eri tilanteisiin. Pesurin avulla saa puhdistettua siten ajoteiden pinttyneen lian kuin myös tahrat herkiltä pinnoilta, kuten leluista tai puutarhakalusteista.

Bosch akkupainepesuri 36V

Aiempaa tehokkaampi akkupainepesuri

Itseimevyystoiminnon ansiosta veden ottaminen muista vesilähteistä, kuten vesisäiliöstä tai sadevesitynnyristä, mahdollistaa entistä joustavamman ja liikkuvamman puhdistamisen. Akkukäyttöisenä pesurista tulee täysin riippumaton vesihanoista. Laitteessa on myös vesihanaliitäntä jatkuvaan vedensyöttöön. Suuremmissa kotiympäristön puhdistustehtävissä UniversalAquatak 36V-100:a voi siten käyttää valinnaisesti myös hanavedellä ilman veden loppumisvaaraa.

Bosch UniversalAquatak 36V-100 -akkupainepesurissa on optimoitu hydraulijärjestelmä, joka takaa tehokkaan suorituskyvyn, mutta vähentää huomattavasti vedenkulutusta. Tämä on suuri etu, jos vesilähde on kaukana tai suhteellisen pieni.

Ainutlaatuinen hydraulijärjestelmä parantaa akkukäyttöistä puhdistusvoimaa muihin 36 V:n vastaaviin malleihin tai jopa saman tehoisiin verkkovirtakäyttöisin laitteisiin verrattuna.

Sisäänrakennettu Bosch Syneon Technology tuottaa puolestaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan. Työkalu kuuluu 36V POWER FOR ALL -järjestelmään. Samaa akkua voi käyttää kaikissa 36V POWER FOR ALL -työkaluissa.

Bosch akkupainepesurin taytto

Nopea ottaa käyttöön, ketterä liikutella

Kompakti ja kevyt runkoinen akkupainepesuri kulkee helposti mukana tarvikkeineen: laitteessa on kätevät säilytyspaikat korkeapaineletkulle, pistoolille ja pesuainesuuttimelle. Pesuria on myös erittäin kevyt ohjata ja sitä voi kuljettaa helposti kotipihalla tai muilla käyttöpaikoilla.

Pesurin pikaliittimet varmistavat nopean ja helpon käyttöönoton: letkut ja suuttimet kiinnitetään helposti yhdellä napsautuksella. Käyttömukavuutta lisää myös pesupistoolin pidin, joka mahdollistaa turvallisen säilytyspaikan pesupistoolille työn aikana.

Näppärä 18V-akkupesuri mukaan reissuun

Kuran peseminen maastopyörästä, lemmikin tassuista tai saappaista voi tulla tarpeeseen matkalla retkeilyn päätteeksi. Astetta pienempi Bosch Fontus 18V -akkupesuri sopii erinomaisesti matkatarpeisiin. Pesuri ottaa veden joko vesihanasta tai laitteen omasta 15 l vesisäiliöstä. Tämä mahdollistaa täyden riippumattomuuden vesilähteistä, kun puhdistustöitä tehdään poissa kotoa kaukana vesihanoista.

Bosch Fontus pesuri

Monikäyttöisessä Fontus 18V -akkupesurissa on neljä erilaista suihkukuviota ja säädettävä vedenpaine. Lisäksi laitteen mukana tuleva SmartBrush on avuksi niissä puhdistustehtävissä, joissa tarvitaan muutakin kuin vettä. Se on kätevästi Fontusin etukotelossa ja sillä saat poistettua pinttyneen lian tehokkaasti, vaikka grillistä tai auton vanteista.

Katso lisää Fontus 18V -akkupesurista.

Bosch Fontus pesuri 2

Laitteiden suositushinnat:

  • Akkupainepesuri Universal Aquatak 36V-100 Solo (ilman akkua ja laturi) 259,00 €
  • Akkupesuri Fontus Solo (Ilman akkua ja laturia) 299,00 €

Katso lähin Bosch-jälleenmyyjä.

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20065_61.jpg
Sammalta nurmikolla?
Sammal valtaa paikan, jossa nurmikko ei syystä tai toisesta viihdy. Kun nurmikko voi hyvin, ei sammal pärjää sille elintilakilpailussa. Pysyvään tulokseen päästään poistamalla sammaloitumisen syyt: nurmikon huono ravinne- tai vesitalous, maan happamuus tai tiiviys ja alueen varjoisuus.Jos nurmialue on erittäin sammaleinen, kannattaa nurmikko perustaa kokonaan uudestaan.Sammaloituneelta nurmialueelta haravoidaan irtoava sammal pois, ja alue ilmastoidaan talikolla tai sammaleenpoistajan avulla. Alue kalkitaan huolellisesti. Kalkki alentaa maan happamuutta ja estää siten sammalen kasvua. Pinnalle lisätään ohut kerros hiekkaa ja multaa. Lopuksi alue tasoitetaan jyräämällä ja kylvetään uusia siemeniä. Jos paikka on varjoinen, kannattaa valita lajikkeita, jotka menestyvät varjoisemmassakin (esim. puisto- ja etelännata). Jatkossa huolehditaan kastelusta.
20226_45906.jpg
Lehtipensasaidan leikkaaminen
Istutusleikkaus tehdään aina keväällä joko istutuksen yhteydessä tai syksyllä istutetuille taimille seuraavana keväänä. Piiskataimet leikataan noin 10 sentin korkeudelta ja haaroittuneet aitataimet 2–3 silmun päältä. Tarkoituksena on saada taimet haaroittumaan mahdollisimman alhaaltaja näin aidasta tulee tiheä alhaalta saakka. Myös vapaasti kasvavan aidanteen taimet leikataan samalla tavoin. Jos astiataimi on hyvin haaroittunut alhaalta asti, sitä ei tarvitse leikata.
20084_10429.jpg
Todellista kierrätystä oksasilppurilla
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.Lehtipuuhake on mainio raaka-aine kompostiin: se pitää massan sopivan ilmavana, tasaa kompostin kosteusoloja ja kiihdyttää mikrobitoimintaa. Havupuuhake taas on parhaimmillaan katteena.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton