• Etusivu
  • Varusteet

Kätevä akkulehtipuhallin syksyn pihatöihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 15.08.2023Päivitetty 21.08.2023
20238_82839.jpg

Puista putoavat lehdet ovat osa syksyn tunnelmaa, mutta niiden puhdistaminen pihasta on varsin työläs urakka. Perinteisellä haravalla lehtikerroksen siivoaminen vie paljon aikaa ja energiaa, etenkin jos kyseessä on hieman isompi alue. Uudet akkukäyttöiset lehtipuhaltimet ovat tehokkaita ja hiljaisia. Helppokäyttöisinä ja ergonomisina niillä saa piha-alueet nopeasti siistittyä kaikista lehdistä.

Kevyt ja kompakti 18V:n akkulehtipuhallin

Pihaa pitää mielellään siistinä, kun käytössä on hyvät työvälineet. Boschin uusi UniversalLeafBlower 18V-130 on erittäin kompakti lehtipuhallin ja kevyt käyttää – laite on painoltaan vain 1,3 kg. Helppokäyttöisessä lehtipuhaltimessa on myös ergonominen kahva, joka takaa miellyttävän työskentelyn pihan, puutarhan ja terassin puhdistuksessa.

Laitteen 2-vaihteinen nopeudensäätö varmistaa sopivan puhallustehon, melutason ja käyttöajan. Kätevästi asentuva suutinliitin takaa puolestaan nopean työnaloituksen.

UniversalLeafBlower 18V-130 akkulehtipuhaltimessa Syneon teknologia säätää virransyöttöä energiatehokkuuden ja akun pitkän käyntiajan saavuttamiseksi. Tehokas keskipakopuhallin tuottaa voimakkaan ilmavirran ja poistaa lehdet ja roskat tehokkaasti.

20238_82840.jpg

Yhteensopiva akku helpottaa työskentelyä

UniversalLeafBlower 18V-130 on osa 18 V POWER FOR ALL -akkujärjestelmää, jossa yksi akku sopii kaikkiin 18V:n työkaluihin ja puutarhatyökaluihin. Samalla akulla voi käyttää 10 eri laitevalmistajan 100 erilaista työkalua. Power For All -järjestelmään kuuluu laadukkaita ammattityökalumerkkejä, kuten Gardena, Bosch Home Appliances, Husqvarna, GLORIA Haus und Gartengeräte, Wagner, Rapid, Steinel, Kübler Workwear ja PerfectPro.

20238_82810.jpg

Lehdille kyytiä tehokkaalla 36V:n akkulehtipuhaltimella

Isommille pihoille suunniteltu Bosch AdvancedLeafBlower 36V-750 akkulehtipuhallin siivoaa suuret alueet vähällä vaivalla. Aksiaalipuhallin muodostaa voimakkaan ilmavirran, mikä irrottaa tehokkaasti pinttyneimmätkin roskat ja märät, maahan tallatut lehdet. Laitteen avulla lehdet saa nopeasti koottua kasoiksi poisviemistä varten.

Nopeudensäädin mahdollistaa joustavan käytön kaikissa kohteissa − suurta 780 m³/h puhallustehoa voi käyttää tarvittaessa haastavimpien ja raskaiden lehtijätteiden poistossa. Monikäyttöistä akkulehtipuhallinta voi käyttää lisäksi kuivaukseen kuten vaikkapa auton pesun jälkeen. Laitteen käyttö onnistuu erinomaisesti myös matalalla tai keskisuurella puhallusteholla − pidemmällä käyttöajalla ja vähemmällä melulla.

Hiiliharjaton moottori ja Syneon Technology tuottavat yhdessä aina sopivan tehon. Syneon Technology tarkkailee jatkuvasti virrantarvetta ja syöttää virtaa täsmälleen tarpeen mukaan. Harjaton moottori takaa erinomaisen suorituskyvyn ja entistä pidemmän moottorin käyttöiän, koska siinä ei ole ajan myötä kuluvia hiiliharjoja.

20238_82842.jpg

Suunniteltu sujuvaan työskentelyyn

AdvancedLeafBlower 36V-750 akkulehtipuhaltimenergonominen kahva takaa miellyttävän ja tukevan otteen, jonka mahdollistaa rasittumattoman työskentelyn myös pitkäkestoisissa siivoustöissä. Rungon optimoitu tasapaino ja pehmustettu kahva mahdollistavat ranteen helpon ja joustavan liikkeen.

Käytettävyyttä helpottaa myöskätevästi asentuva suutin. Puutarhan siivoustyöt voi aloittaa nopeasti, sillä kestävä puhallussuutin kiinnitetään helposti paino- ja kääntöliikkeellä.

Laitteen käyttöä ja työskentelyä helpottaa lisäksi lataustilan näyttö, joka kertoo yhdellä silmäyksellä akun varaustilan.

20238_82841.jpg

Yksi akku kaikille 36V:n työkaluille

Kodin ja pihan vaativat työt hoituvat aiempaa helpommin, kun käytössä on 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä työkaluille.

Tehokkailla ja yhteen sopivilla 36V:n akkutyökaluilla projektit hoituvat sujuvasti maksimaalisella voimalla ja suorituskyvyllä. AdvancedLeafBlower 36V-750 on osa 36V POWER FOR ALL järjestelmää.

Katso lisää Boschin lehtipuhaltimista.

20235_81753.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
20238_82900.jpg
Tällä työkalulla leikkaat korkeat pensasaidat helposti
Siistiksi trimmattu pensasaita on näkyvä osa pihaa ja huoliteltua julkisivua. Säännölliset leikkuut hoituvat helposti, kun käytössä on ergonominen akkupensasleikkuri. Työn sujuvuuden kannalta tärkeää on myös ulottuma – helposti säädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa leikkuun ylhäältä ilman tikkaita.
20237_82521.jpg
Sahaa oksia nopeasti ja helposti
Saha on puutarhanhoidon yksi perustyökaluista. Tarpeita oksien sahaamiseen tulee niin siistimisten, harvennuksien kuin puun kaadon yhteydessä. Myös erilaisissa rakennusprojekteissa sahaa tarvitaan lähes aina. Perinteinen käsisaha on kaikille tuttu luottopeli, mutta nyt sahaustyöt voi hoitaa aiempaa nopeammin ja vähällä vaivalla − vain liipaisinta painamalla. Uusi akkukäyttöinen akkuoksasaha on kompakti ja tehokas työkalu kodin erilaisissa sahaustöissä.
20226_45906.jpg
Lehtipensasaidan leikkaaminen
Istutusleikkaus tehdään aina keväällä joko istutuksen yhteydessä tai syksyllä istutetuille taimille seuraavana keväänä. Piiskataimet leikataan noin 10 sentin korkeudelta ja haaroittuneet aitataimet 2–3 silmun päältä. Tarkoituksena on saada taimet haaroittumaan mahdollisimman alhaaltaja näin aidasta tulee tiheä alhaalta saakka. Myös vapaasti kasvavan aidanteen taimet leikataan samalla tavoin. Jos astiataimi on hyvin haaroittunut alhaalta asti, sitä ei tarvitse leikata.
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.
Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti siistiksi järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskasteli joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka aina vain sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton