TAKAISIN

Leikkaa nurmikko entistä vaivattomammin ja hallitummin

Julkaistu: 1.7.2019

Kesällä pihanurmi kasvaa usein yllättävälläkin vauhdilla vaatien säännöllistä leikkuuta pysyäkseen siistinä. Nurmikonleikkuun voi kuitenkin hoitaa vähällä vaivalla ilman "perinteistä bensankatkuista pörinää”. Sähkökäyttöiset Bosch Rotak -ruohonleikkurit tekevät pihan siistimisestä miellyttävää puuhaa. Hiljainen käyntiääni, tarkka leikuujälki ja kevyt ergonominen työskentelyasento vievät nurmikon ajamisen uudelle tasolle.

Viimeistelty nurmikko yhdellä ajokerralla

Uusi Bosch UniversalRotak -ruoholeikkuri helpottaa työtä monin eri tavoin. Laitteessa on helposti säädettävä leikkuukorkeus, kokoontaitettava ruohopussi ja uudenaikainen rakenne, joiden ansioista ruohonleikkuu hoituu aiempaa kätevämmin.

Sekä ruohonleikkuu, että silpun keräys hoituvat molemmat yhdellä ajokerralla. Boschin LeafCollect-terä leikkaa nurmikon uskomattoman siistiksi sekä kerää samalla leikkujätteen ja kuolleet lehdet nurmelta ja silppuaa ne keruusäiliöön. Kertyneen silpun voi tyhjentää kätevästi kompostiin.

Kokoontaitettava ruohonkeruusäiliö varmistaa helpon säilytyksen ja pidemmät tyhjennysvälit, sillä siihen mahtuu jopa 40 litraa vihersilppua.

Vaihtoehtoisesti Boschin bioleikkuu varustuksen avulla voit ohjata ruohosilpun sisältämät ravinteet takaisin nurmikolle. Näin ruohosilppu ei enää päädy kokoojasäiliöön, vaan ohjataan ilmavirralla nurmikon juuristoon, jossa se lahoaa ja lannoittaa näin nurmea.

Ruohonleikkurin integroitu ruohokampa leikkaa tarkasti aina reunaan asti. Tämän ansiosta nurmikko tulee siistiksi myös seinien tai kukkaistutusten vierestä, eikä erillistä trimmausta tarvita.

Kevyt käsitellä

Boschin Ergoflex -järjestelmä mahdollistaa Rotak-leikkurin helpon ohjauksen ja nopean työskentelyn selkää rasittamatta. Ruohonleikkuu vaatii huomattavasti vähemmän lihasvoivaa kuin perinteisillä ruohonleikkureilla leikkaaminen.

Ergo-Flex-kahvajärjestelmä mahdollistaa oikea- ja vasenkätisen käytön sekä paremman käyttömukavuuden. Moniasentoiset liipaisukytkimet maksimoivat käyttömukavuuden.

Myös leikkuukorkeuden säädöstä on tehty entistä helpompaa. Sen voi säätää kätevästi 6-portaisen painikkeen avulla 20-70 mm välillä. Kokoontaitettavat kahvat helpottavat osaltaan kuljettamista ja säilytystä sekä takaavat erinomaisen työskentely-ergonomian.
 

Erittäin hiljainen käyntiääni

Melussa työskentely on varsin häiritsevää ja usein leikkurin melu kantautuu myös naapureille asti. Bosch AdvancedRotak ruohonleikkuri on erinomainen valinta juuri hiljaisuutta arvostavalle. ProSilence alentaa melua jopa 60 % ja takaa entistä miellyttävämmän käyntiäänen. Piha-alueella on siten rauhallista oleskella ruohonleikkuun aikana.

Kuten UniversalRotak, myös AdvancedRotak vastaa toiminnoiltaan pitkälti samoja ominaisuuksia taaten käyttäjälleen huippusiistit leikkuutulokset, 7-portaisen korkeudensäädön 20-80 mm yhdellä painikkeella, lehtienkeräyksen ajon aikana sekä ergonomisen leikkuun ErgoSlide-kahvojen ja erinomaisten pyörien ansiosta.

Bosch Rotak -ruohonleikkurit verkkokaupasta

Valitse sinulle sopivin sähkökäyttöinen ruohonleikkuri


Akkukäyttöiset ruohonleikkurit

Verkkovirtaan liitettävät ruohonleikkurit