• Etusivu
  • Varusteet

Nyt on oikea hetki hankkia uusi ruohonleikkuri

− Hyödynnä kevään kampanjaetu!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 23.04.2024
AdvancedRotak_1

Rotak-akkuruohonleikkureilla ajaminen on miellyttävän hiljaista ja ergonomista.

Tasainen, lyhyt ja vehreä nurmikko tekee pihasta näyttävän. Nurmikon leikkuuseen kannattaa ehdottomasti hankkia kunnon ruohonleikkuri, jolla työ käy helposti, tehokkaasti ja hiljaisesti.

Akkuruohonleikkurit miellyttävään työskentelyyn

Kesällä pihanurmi kasvaa usein yllättävälläkin vauhdilla vaatien säännöllistä leikkuuta pysyäkseen siistinä. Nurmikonleikkuun voi kuitenkin hoitaa vähällä vaivalla ilman perinteistä bensankatkuista pörinää.

Boschin Rotak-akkuruohonleikkurit tekevät pihan siistimisestä miellyttävää puuhaa. Hiljainen käyntiääni, tarkka leikkuujälki ja kevyt ergonominen työskentelyasento vievät nurmikon ajamisen uudelle tasolle. Ruohonleikureiden tehokkaasta 36 V akusta riittää vääntöä myös isompaankin pihaan.

Rotak-ruohonleikkureilla saavutat erinomaiset tulokset nauttien johdottomasta liikkumavapaudesta, hiljaisemmasta äänestä ja terveellisestä työskentelyasennosta.

Tarkkaa jälkeä haastavissakin paikoissa

Rotak-ruohonleikkureilla leikattu nurmikko kruunaa pihan ulkonäön. Koneessa oleva ruohokampa varmistaa siistit tulokset, kun leikkaat nurmikon reunat sekä pihateiden, pensaiden ja seinien vierustat. Sen avulla leikkaat helposti haastavistakin paikoista kuten aitojen, kukkapenkkien ja polkujen läheltä.

Lisäksi erittäin kätevä korkeudensäätö mahdollistaa leikkuukorkeuden valinnan vain yhdellä painalluksella. Leikkuukorkeutta voi säätää portaittain alkaen 25 mm aina 80 mm asti mallista riippuen. Osassa malleista on myös LeafCollect-terä, joka varmistaa nurmijätteiden helpon hävityksen ja siistin viimeistelyn.

<p data-block-key="ctiwv">Rotak leikkaa äärimmäisen tarkasti tehden nurmikosta edustavan näköisen.</p>
Rotak leikkaa äärimmäisen tarkasti tehden nurmikosta edustavan näköisen.

Terveellinen työskentelyasento ja hiljaisempi ääni

Rotak-ruohonleikkureilla ajaminen onnistuu vähemmällä vaivalla ja maksimaalisella hallinnalla. Boschin kehittämät ErgoFlex-kahvat vähentävät käsivarsien ja selän rasittumista tarjoamalla täydellisen asennon ruohoa leikatessa. Monipuoliset säädöt mahdollistavat yksilöllisen asennon ja optimaalisen käyttömukavuuden.

Rotak-leikureiden ehdoton etu on myös niiden hiljaisuus ― ProSilence alentaa melua jopa 30 % ja takaa miellyttävän käyntiäänen ja rauhallisen työskentelyn. Ruohonleikkuu ei myöskään häiritse muita pihalla oleskelevia tai naapureita.

Nurmikon leikkaamisen jälkeen ruohonleikkuri on helppo viedä säilytyspaikkaansa kokoontaitettavan kokoojasäiliön ja Ergosliden ansiosta.

Akkuruohonleikkuri pieneen tilaan

Yhteensopivasta akusta virtaa kaikille laitteille

Bosch tarjoaa kattavan valikoiman akkukäyttöisiä työkaluja pihan ja puutarhan hoitoon. Niiden käyttäjänä saat itsellesi monia etuja, joita polttomoottorilla tai sähköjohdon päässä olevilla koneilla ei ole.

Perinteiset polttomoottorikoneet tuottavat melkoisen määrän meteliä ja päästöjä, ja ovat usein raskaita liikuteltavia. Ja jos polttoaine sattuu kesken kaiken loppumaan, saattaa edessä olla käynti huoltoasemalla. Vastaavasti sähköjohdon vetäminen lähimmältä pistorasialta työkohteeseen ja jatkojohtojen virittely pitkin pihoja vie aikaa ja raastaa hermoja.

Akkukäyttöisen laitteiden käyttämistä helpottaa Boschin 36 V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä. Sen ansiosta voit käyttää kaikkia POWER FOR ALL -sarjan työkaluja yhdellä ja samalla akulla.

36V:n akkuruohonleikkuri
Ohje

Ohje

Hyödynnä kevään kampanjaetu!

Ostaessasi minkä tahansa akullisen Bosch 36V puutarhatyökalun saat 4,0 Ah lisäakun veloituksetta (Arvo 200€).

Rekisteröi ostamasi tuote Bosch-kampanjasivulla, jonka jälkeen lisäakku lähetetään suoraan kotiisi.

Etu on voimassa 26.04.2024 – 30.06.2024. Katso kampanjaehdot

20235_81753.jpg

Löydä sopiva akkutyökalu projektiisi

Hyvällä työkalulla hommat sujuvat mukavasti. Nyt on oikea aika hankkia tarvitsemasi akkutyökalu kesän puutarhatöihin ja rakennuspuuhiin. Saat kaupan päälle Power For All -yhteensopivan lisäakun, jolla varmistat, ettei virta lopu kesken!

Tutustu Bosch 36 V:n Power For All -akkujärjestelmän työkaluihin

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
Bosch EasyChain
Sahaa oksia nopeasti ja helposti
Saha on puutarhanhoidon yksi perustyökaluista. Tarpeita oksien sahaamiseen tulee niin siistimisten, harvennuksien kuin puun kaadon yhteydessä. Myös erilaisissa rakennusprojekteissa sahaa tarvitaan lähes aina. Perinteinen käsisaha on kaikille tuttu luottopeli, mutta nyt sahaustyöt voi hoitaa aiempaa nopeammin ja vähällä vaivalla − vain liipaisinta painamalla. Uusi akkukäyttöinen akkuoksasaha on kompakti ja tehokas työkalu kodin erilaisissa sahaustöissä.
20065_61.jpg
Sammalta nurmikolla?
Sammal valtaa paikan, jossa nurmikko ei syystä tai toisesta viihdy. Kun nurmikko voi hyvin, ei sammal pärjää sille elintilakilpailussa. Pysyvään tulokseen päästään poistamalla sammaloitumisen syyt: nurmikon huono ravinne- tai vesitalous, maan happamuus tai tiiviys ja alueen varjoisuus.Jos nurmialue on erittäin sammaleinen, kannattaa nurmikko perustaa kokonaan uudestaan.Sammaloituneelta nurmialueelta haravoidaan irtoava sammal pois, ja alue ilmastoidaan talikolla tai sammaleenpoistajan avulla. Alue kalkitaan huolellisesti. Kalkki alentaa maan happamuutta ja estää siten sammalen kasvua. Pinnalle lisätään ohut kerros hiekkaa ja multaa. Lopuksi alue tasoitetaan jyräämällä ja kylvetään uusia siemeniä. Jos paikka on varjoinen, kannattaa valita lajikkeita, jotka menestyvät varjoisemmassakin (esim. puisto- ja etelännata). Jatkossa huolehditaan kastelusta.
20206_65680.jpg
Täysin uusi sahatyyppi
Sahaustyöt hoituvat monitoimisahalla ennennäkemättömän helposti. Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä. Boschin laadukkaalla teräteknologialla varustettu AdvancedCut-monitoimisaha helpottaa jokaisen kotinikkarin sahaustöitä. Se sopii sekä vasta-alkajille että kokeneillekin tekijöille.
20236_82259.jpg
Viilennystä työskentelyyn akkukäyttöisellä puhaltimella
Lämpimällä ilmalla työskentely saa hien pintaan ja jaksamisteho laskee. Apu tähän löytyy tehokkaasta akkukäyttöisestä tuulettimesta, joka on helppo ottaa mukaan sinne missä viilennystä tarvitaan.
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton