• Etusivu
  • Varusteet

Hoida kaikki pihan puutyöt tehokkaalla akkuketjusahalla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 22.03.2024
20234_81494.jpg

Kesään kuuluu erilaiset pihatyöt, joissa tarvitaan sahaa. Puut kaipaavat siistimistä joista osa myös kaatamista. Lisäksi takka- ja saunapuut on pilkottava. Myös erilaisissa nikkarointiprojekteissa on lähes aina sahaustarpeita. Näistä kaikista selviät vaivattomasti uudella Boschin akkukäyttöisellä ja kevyellä ketjusahalla.

Tehoa ja vääntöä kuin polttomoottorisahassa

Boschin Advanced Chain 36V-35-40 -ketjusahan tehokas ja hiiliharjaton moottori tekee kovien ja paksujen lehtipuurunkojen katkaisemisesta helppoa ja päästötöntä. Paksujen runkojen tai oksien kohdalla on aina olemassa juuttumisvaara riippumatta sahan käyttövoimasta. Boschin ketjusahassa sahausteho on ratkaistu OptiCut-tehonsäätöteknologialla, joka käytännössä antaa sahalle polttomoottorisahaa vastaavan tehon ja väännön.

Muita Bosch-ketjusahan valintaa puoltavia ominaisuuksia ovat tehoa työn vaativuuden mukaan ohjaava Syneon Technology, joka varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan. Tasapainoinen ja kevyt saha on ergonomisesti muotoiltu ja mukava käsitellä, jossa virtaviivainen leikkuupinta lisää hallintaa ja tarkkuutta.

Bosch AdvancedChain

Säädöt onnistuvat myös helposti ilman työkaluja. SDS-asennusjärjestelmä mahdollistaa ketjun nopean kiristyksen tarvittaessa esikiristyspyörää kääntämällä. QuickStop-takaiskujarru puolestaan varmistaa käyttöturvallisuuden suojaten ketjusahan käyttäjää takaiskuilta.

Käyttöaikaa riittä myös pitkään, silä Bosch Advanced Chain 36V-35-40 -ketjusaha suoriutuu täyteen ladatulla akulla jopa 120 kertaa 10 cm x 10 cm -mittaisen puun katkaisemisesta.

20234_81495.jpg
Ohje

Ohje

Akkusaha paksujen oksien ja hirsien katkaisuun

  • Hiiliharjaton moottori mahdollistaa suuren tehonsa ansiosta myös vaativien kohteiden sahaustyöt
  • Tasainen sahaus kaikkein haastavimmissakin töissä OptiCut-nopeudensäädön avulla
  • Kevyt ja kätevä työkalu, joka mahdollistaa hallitun ja tarkan leikkaamisen
  • Vaivaton käyttöönotto intuitiivisen, työkaluttoman SDS:n ansiosta
  • Kickback-takaiskusuoja ja QuickStop-jarrujärjestelmä
  • Syneon Technology tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan
  • Yhteensopiva Bosch 36V POWER FOR ALL -akkujen kanssa
Bosch akkusaha 36V

Advanced Chain 36V-35-40 2,0AH akkuketjusahan suositettu vähittäishinta on479€ (ilman akkua ja laturia) 339€. Saha on saatavilla hyvin varustetuilta Bosch-jälleenmyyjiltä.

Yhteensopivasta akusta virtaa kaikille laitteille

Bosch tarjoaa kattavan valikoiman akkukäyttöisiä työkaluja pihan ja puutarhan hoitoon. Niiden käyttäjänä saat itsellesi monia etuja, joita polttomoottorilla tai sähköjohdon päässä olevilla koneilla ei ole.

Perinteiset polttomoottorikoneet tuottavat melkoisen määrän meteliä ja päästöjä, ja ovat usein raskaita liikuteltavia. Ja jos polttoaine sattuu kesken kaiken loppumaan, saattaa edessä olla käynti huoltoasemalla. Vastaavasti sähköjohdon vetäminen lähimmältä pistorasialta työkohteeseen ja jatkojohtojen virittely pitkin pihoja vie aikaa ja raastaa hermoja.

Akkukäyttöisen laitteiden käyttämistä helpottaa Boschin 36 V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä. Sen ansiosta voit käyttää kaikkia POWER FOR ALL -sarjan työkaluja yhdellä ja samalla akulla.

20235_81753.jpg

Löydä sopiva akkutyökalu projektiisi

Hyvällä työkalulla hommat sujuvat mukavasti. Nyt on oikea aika hankkia tarvitsemasi akkutyökalu kesän puutarhatöihin ja rakennuspuuhiin. Saat kaupan päälle Power For All -yhteensopivan lisäakun, jolla varmistat, ettei virta lopu kesken!

Tutustu Bosch 36 V:n Power For All -akkujärjestelmän työkaluihin

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
Bosch Akkuruohonleikkuri
Nyt kannattaa hankkia uusi ruohonleikkuri - kevään kampanja alkoi!
Tasainen, lyhyt ja vehreä nurmikko tekee pihasta näyttävän. Nurmikon leikkuuseen kannattaa ehdottomasti hankkia kunnon ruohonleikkuri, jolla työ käy helposti, tehokkaasti ja hiljaisesti.
20065_61.jpg
Sammalta nurmikolla?
Sammal valtaa paikan, jossa nurmikko ei syystä tai toisesta viihdy. Kun nurmikko voi hyvin, ei sammal pärjää sille elintilakilpailussa. Pysyvään tulokseen päästään poistamalla sammaloitumisen syyt: nurmikon huono ravinne- tai vesitalous, maan happamuus tai tiiviys ja alueen varjoisuus.Jos nurmialue on erittäin sammaleinen, kannattaa nurmikko perustaa kokonaan uudestaan.Sammaloituneelta nurmialueelta haravoidaan irtoava sammal pois, ja alue ilmastoidaan talikolla tai sammaleenpoistajan avulla. Alue kalkitaan huolellisesti. Kalkki alentaa maan happamuutta ja estää siten sammalen kasvua. Pinnalle lisätään ohut kerros hiekkaa ja multaa. Lopuksi alue tasoitetaan jyräämällä ja kylvetään uusia siemeniä. Jos paikka on varjoinen, kannattaa valita lajikkeita, jotka menestyvät varjoisemmassakin (esim. puisto- ja etelännata). Jatkossa huolehditaan kastelusta.
20236_82259.jpg
Viilennystä työskentelyyn akkukäyttöisellä puhaltimella
Lämpimällä ilmalla työskentely saa hien pintaan ja jaksamisteho laskee. Apu tähän löytyy tehokkaasta akkukäyttöisestä tuulettimesta, joka on helppo ottaa mukaan sinne missä viilennystä tarvitaan.
20206_65680.jpg
Täysin uusi sahatyyppi
Sahaustyöt hoituvat monitoimisahalla ennennäkemättömän helposti. Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä. Boschin laadukkaalla teräteknologialla varustettu AdvancedCut-monitoimisaha helpottaa jokaisen kotinikkarin sahaustöitä. Se sopii sekä vasta-alkajille että kokeneillekin tekijöille.
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton