• Etusivu
  • Varusteet

Sahaa oksia nopeasti ja helposti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 05.07.2023Päivitetty 08.08.2023
20237_82521.jpg

Saha on puutarhanhoidon yksi perustyökaluista. Tarpeita oksien sahaamiseen tulee niin siistimisten, harvennuksien kuin puun kaadon yhteydessä. Myös erilaisissa rakennusprojekteissa sahaa tarvitaan lähes aina. Perinteinen käsisaha on kaikille tuttu luottopeli, mutta nyt sahaustyöt voi hoitaa aiempaa nopeammin ja vähällä vaivalla − vain liipaisinta painamalla. Uusi akkukäyttöinen akkuoksasaha on kompakti ja tehokas työkalu kodin erilaisissa sahaustöissä.

Kätevä ja monikäyttöinen saha

Uusi Boschin akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7 on helppokäyttöinen ja tehokas karsintasaha puiden harventamiseen sekä pölkkyjen ja lautojen leikkaamiseen. Laitteen laadukas Oregon-sahaketju katkaisee halkaisijaltaan jopa 13 cm rungot ja oksat. Akkuoksasaha on erinomainen työkalu myös polttopuiden mittakatkaisuun.

Akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7 suunittelussa on panostettu käyttömukavuuteen – laite on ergonominen, kevyt ja tasapainoinen käsitellä taaten miellyttävän työskentelun rasittumatta. Helppokäyttöisyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta akkuoksasahaa voidaan käyttää myös suuren moottorisahan lisänä töihin, kuten lehtipuiden karsimiseen tai ahtaissa tiloissa tehtäviin sahauksiin.

Pieni työkalu, tehokas suorituskyky

Hiiliharjaton moottori tekee tästä työkalusta erityisen tehokkaan, kestävän ja vähän huoltoa vaativan. Moottorin ja vaihteiston optimaalinen toiminta yhdistettynä älykkääseen elektroniseen Syneon Technology -ohjausjärjestelmään mahdollistaa tehokkaan ja pitkän käyttöajan. Suositellulla 2,5 Ah akulla akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7 pystyy suorittamaan jopa 150 katkaisua halkaisijaltaan 50 mm puuhun yhdellä latauksella.

Säädöt helposti ilman työkaluja

On tärkeää, että työskentelyn lomassa huolto voidaan suorittaa nopeasti. SDS-järjestelmä mahdollistaa sahan ketjun nopean vaihdon ilman työkaluja. Ketjun kireyttä voidaan muuttaa ja säätää helposti tarvittaessa, ilman pidempiä keskeytyksiä.

Yhteensopiva akku kaikkiin laitteisiin

Työskentely on sujuvampaa, kun yksi akku sopii kaikkiin sähkötyökaluihin. Uusi oksasaha on osa "18V Power for All -järjestelmää", jossa kaikkia 18V:n työkaluja vasarasta ruohonleikkuriin ja jopa pölynimuriin voidaan käyttää samalla 18 V:n litiumioniakulla ja yhdellä laturilla. Tämä säästää tilaa ja rahaa sekä suojelee ympäristöä.

Akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7

  • Hiiliharjaton moottori: Ensiluokkainen suorituskyky ja pitkä akun elinikä
  • Syneon teknologia: Säätää virransyöttöä energiatehokkuuden ja akun pitkän käyntiajan saavuttamiseksi
  • SDS-järjestelmä: Mahdollistaa sahaketjun nopean ja helpon vaihdon sekä kiristyksen ilman työkaluja
  • Laadukas Oregon sahaketju: Katkaisee jopa 13 mm:n paksuiset oksat
20237_82522.jpg

Akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7 on saatavilla syyskuusta 2023 alkaen.

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
20215_70448.jpg
Nyt kannattaa hankkia uusi ruohonleikkuri - kevään kampanja alkoi!
Tasainen, lyhyt ja vehreä nurmikko tekee pihasta näyttävän. Nurmikon leikkuuseen kannattaa ehdottomasti hankkia kunnon ruohonleikkuri, jolla työ käy helposti, tehokkaasti ja hiljaisesti.
20234_81494.jpg
Hoida kaikki pihan puutyöt tehokkaalla akkuketjusahalla
Kesään kuuluu erilaiset pihatyöt, joissa tarvitaan sahaa. Puut kaipaavat siistimistä joista osa myös kaatamista. Lisäksi takka- ja saunapuut on pilkottava. Myös erilaisissa nikkarointiprojekteissa on lähes aina sahaustarpeita. Näistä kaikista selviät vaivattomasti uudella Boschin akkukäyttöisellä ja kevyellä ketjusahalla.
20206_65680.jpg
Täysin uusi sahatyyppi
Sahaustyöt hoituvat monitoimisahalla ennennäkemättömän helposti. Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä. Boschin laadukkaalla teräteknologialla varustettu AdvancedCut-monitoimisaha helpottaa jokaisen kotinikkarin sahaustöitä. Se sopii sekä vasta-alkajille että kokeneillekin tekijöille.
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.
20236_82259.jpg
Viilennystä työskentelyyn akkukäyttöisellä puhaltimella
Lämpimällä ilmalla työskentely saa hien pintaan ja jaksamisteho laskee. Apu tähän löytyy tehokkaasta akkukäyttöisestä tuulettimesta, joka on helppo ottaa mukaan sinne missä viilennystä tarvitaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton