• Etusivu
  • Varusteet

Sahaa oksia nopeasti ja helposti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 02.04.2024
Bosch EasyChain 1

Saha on puutarhanhoidon yksi perustyökaluista. Tarpeita oksien sahaamiseen tulee niin siistimisten, harvennuksien kuin puun kaadon yhteydessä. Myös erilaisissa rakennusprojekteissa sahaa tarvitaan lähes aina. Perinteinen käsisaha on kaikille tuttu luottopeli, mutta nyt sahaustyöt voi hoitaa aiempaa nopeammin ja vähällä vaivalla − vain liipaisinta painamalla. Uusi akkukäyttöinen akkuoksasaha on kompakti ja tehokas työkalu kodin erilaisissa sahaustöissä.

Kätevä ja monikäyttöinen saha

Uusi Boschin akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7 on helppokäyttöinen ja tehokas karsintasaha puiden harventamiseen sekä pölkkyjen ja lautojen leikkaamiseen. Saha on varustettu laadukkaalla Orgonin ketjulla ja 15 cm laipalla. Niiden avulla se katkaisee vaivattomasti jopa 13 cm rungot ja oksat. Akkuoksasaha on erinomainen työkalu myös polttopuiden mittakatkaisuun.

Bosch EasyChain 2

Akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7 suunittelussa on panostettu käyttömukavuuteen – laite on ergonominen, kevyt ja tasapainoinen käsitellä taaten miellyttävän työskentelun rasittumatta. Helppokäyttöisyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta akkuoksasahaa voidaan käyttää myös suuren moottorisahan lisänä töihin, kuten lehtipuiden karsimiseen tai ahtaissa tiloissa tehtäviin sahauksiin.

Pieni työkalu, tehokas suorituskyky

Hiiliharjaton moottori tekee tästä työkalusta erityisen tehokkaan, kestävän ja vähän huoltoa vaativan. Moottorin ja vaihteiston optimaalinen toiminta yhdistettynä älykkääseen elektroniseen virran ohjausjärjestelmään mahdollistaa tehokkaan ja pitkän käyttöajan. Suositellulla 2,5 Ah akulla akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7 pystyy suorittamaan jopa 150 katkaisua halkaisijaltaan 50 mm puuhun yhdellä latauksella.

Bosch EasyChain 3

Säädöt helposti ilman työkaluja

On tärkeää, että työskentelyn lomassa huolto voidaan suorittaa nopeasti. SDS-järjestelmä mahdollistaa sahan ketjun nopean vaihdon ilman työkaluja. Ketjun kireyttä voidaan muuttaa ja säätää helposti tarvittaessa, ilman pidempiä keskeytyksiä.

Yhteensopiva akku kaikkiin laitteisiin yli brandi rajojen

Työskentely on sujuvampaa, kun yksi akku sopii kaikkiin sähkötyökaluihin. Uusi oksasaha on osa "18V Power for All -järjestelmää", jossa kaikkia 18V:n työkaluja vasarasta ruohonleikkuriin ja jopa pölynimuriin voidaan käyttää samalla 18 V:n litiumioniakulla ja yhdellä laturilla. Tämä säästää tilaa ja rahaa sekä suojelee ympäristöä.

Nykyisin tällä akulla voi käyttää 10 eri laitevalmistajan 100 erilaista työkalua. POWER FOR ALL ALLIANCE -liittoutumaan kuuluu laadukkaita ammattityökalumerkkejä: Gardena, Bosch Home Appliances, Husqvarna, GLORIA Haus und Gartengeräte, Wagner, Rapid, Steinel, Kübler Workwear ja PerfectPro.

Suositushinta Solo koneelle 159€ (ilman akkua ja laturia) ja Set versiolle, jossa mukana 2,5 Ah akku ja laturi 239€

Akkuoksasaha EasyChain 18V-15-7

  • Hiiliharjaton moottori: Ensiluokkainen suorituskyky ja pitkä akun elinikä
  • Syneon teknologia: Säätää virransyöttöä energiatehokkuuden ja akun pitkän käyntiajan saavuttamiseksi
  • SDS-järjestelmä: Mahdollistaa sahaketjun nopean ja helpon vaihdon sekä kiristyksen ilman työkaluja
  • Laadukas Oregon sahaketju: Katkaisee jopa 13 mm:n paksuiset oksat
Bosch EasyChain 4

Tarvetta isommalle sahalle?

Pihan puunkaatotyöt hoituvat tehokkaalla akkuketjusahalla.

Bosch Advanced Chain 36V-35-40 - Tehoa ja vääntöä kuin polttomoottorisahassa

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

Bosch Akkuruohonleikkuri
Nyt kannattaa hankkia uusi ruohonleikkuri - kevään kampanja alkoi!
Tasainen, lyhyt ja vehreä nurmikko tekee pihasta näyttävän. Nurmikon leikkuuseen kannattaa ehdottomasti hankkia kunnon ruohonleikkuri, jolla työ käy helposti, tehokkaasti ja hiljaisesti.
20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
20234_81494.jpg
Hoida kaikki pihan puutyöt tehokkaalla akkuketjusahalla
Kesään kuuluu erilaiset pihatyöt, joissa tarvitaan sahaa. Puut kaipaavat siistimistä joista osa myös kaatamista. Lisäksi takka- ja saunapuut on pilkottava. Myös erilaisissa nikkarointiprojekteissa on lähes aina sahaustarpeita. Näistä kaikista selviät vaivattomasti uudella Boschin akkukäyttöisellä ja kevyellä ketjusahalla.
20236_82259.jpg
Viilennystä työskentelyyn akkukäyttöisellä puhaltimella
Lämpimällä ilmalla työskentely saa hien pintaan ja jaksamisteho laskee. Apu tähän löytyy tehokkaasta akkukäyttöisestä tuulettimesta, joka on helppo ottaa mukaan sinne missä viilennystä tarvitaan.
20206_65680.jpg
Täysin uusi sahatyyppi
Sahaustyöt hoituvat monitoimisahalla ennennäkemättömän helposti. Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä. Boschin laadukkaalla teräteknologialla varustettu AdvancedCut-monitoimisaha helpottaa jokaisen kotinikkarin sahaustöitä. Se sopii sekä vasta-alkajille että kokeneillekin tekijöille.
Puutarhanet_kuvaa_ei_loytynyt_1920x1080.jpg
Puutarha lapsen silmin
Jotkut lapset ovat luonnostaan kiinnostuneita kasveista ja puutarhan hoidosta. Silloin ei tarvitse juurikaan nähdä vaivaa innostaakseen lasta kotipuutarhurin rikkaan maailman löytämiseen. Mutta myös vastahakoisemman lapsen voi saada huomaamaan puutarhan monipuoliset luomisen ja touhuamisen mahdollisuudet.Ota lapsi mukaan puutarhan puuhiin ja järjestä hänelle ikiomaa tilaa, jossa voi harjoitella sekä siementen kylvämistä että taimien istutusta. Tila ei saa olla pihan perimmäisessä nurkassa ja vaatimattomissa olosuhteissa, jolloin onnistumisen mahdollisuudet ovat minimissä, vaan valitse paikka, josta lapsi voi olla ylpeä. Kerro kasvien janon ja ruokahalun tyydyttämisen tärkeydestä, ja näytä lapselle konkreettisesti kasvun, kehityksen ja kiertokulun ihmeitä: siemenen itäminen, lehtien muodostuminen, versojen pituuskasvu, kukkanupun aukeaminen, kukan värien hehkua, huumaavia ja tyrmääviä tuoksuja, marjojen muodostuminen, erilaiset lehtimuodot, rönsyjen avulla leviäminen, syysvärien kehittyminen… – kaikki ne asiat, jotka saavat aikuisenkin haltioitumaan. Ihastelkaa yhdessä kasvien kauniita yksityiskohtia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton