TAKAISIN

Kätevä akkulehtipuhallin syksyn pihatöihin

Päivitetty: 21.8.2023

Puista putoavat lehdet ovat osa syksyn tunnelmaa, mutta niiden puhdistaminen pihasta on varsin työläs urakka. Perinteisellä haravalla lehtikerroksen siivoaminen vie paljon aikaa ja energiaa, etenkin jos kyseessä on hieman isompi alue. Uudet akkukäyttöiset lehtipuhaltimet ovat tehokkaita ja hiljaisia. Helppokäyttöisinä ja ergonomisina niillä saa piha-alueet nopeasti siistittyä kaikista lehdistä.
 

Lehtipuhallin18V_kuva1

Kevyt ja kompakti 18V:n akkulehtipuhallin

Pihaa pitää mielellään siistinä, kun käytössä on hyvät työvälineet. Boschin uusi UniversalLeafBlower 18V-130 on erittäin kompakti lehtipuhallin ja kevyt käyttää – laite on painoltaan vain 1,3 kg. Helppokäyttöisessä lehtipuhaltimessa on myös ergonominen kahva, joka takaa miellyttävän työskentelyn pihan, puutarhan ja terassin puhdistuksessa.

Laitteen 2-vaihteinen nopeudensäätö varmistaa sopivan puhallustehon, melutason ja käyttöajan. Kätevästi asentuva suutinliitin takaa puolestaan nopean työnaloituksen.

UniversalLeafBlower 18V-130 akkulehtipuhaltimessa Syneon teknologia säätää virransyöttöä energiatehokkuuden ja akun pitkän käyntiajan saavuttamiseksi. Tehokas keskipakopuhallin tuottaa voimakkaan ilmavirran ja poistaa lehdet ja roskat tehokkaasti.
 

Lehtipuhallin18V_kuva2

Yhteensopiva akku helpottaa työskentelyä

UniversalLeafBlower 18V-130 on osa 18 V POWER FOR ALL -akkujärjestelmää, jossa yksi akku sopii kaikkiin 18V:n työkaluihin ja puutarhatyökaluihin. Samalla akulla voi käyttää 10 eri laitevalmistajan 100 erilaista työkalua. Power For All -järjestelmään kuuluu laadukkaita ammattityökalumerkkejä, kuten Gardena, Bosch Home Appliances, Husqvarna, GLORIA Haus und Gartengeräte, Wagner, Rapid, Steinel, Kübler Workwear ja PerfectPro.

akkupack-pba-18v-4-0ah-w-c-53152-hires-png-rgb-oneux-349259--be

Lehdille kyytiä tehokkaalla 36V:n akkulehtipuhaltimella

Isommille pihoille suunniteltu Bosch AdvancedLeafBlower 36V-750 akkulehtipuhallin siivoaa suuret alueet vähällä vaivalla. Aksiaalipuhallin muodostaa voimakkaan ilmavirran, mikä irrottaa tehokkaasti pinttyneimmätkin roskat ja märät, maahan tallatut lehdet. Laitteen avulla lehdet saa nopeasti koottua kasoiksi poisviemistä varten.

Nopeudensäädin mahdollistaa joustavan käytön kaikissa kohteissa − suurta 780 m³/h puhallustehoa voi käyttää tarvittaessa haastavimpien ja raskaiden lehtijätteiden poistossa. Monikäyttöistä akkulehtipuhallinta voi käyttää lisäksi kuivaukseen kuten vaikkapa auton pesun jälkeen. Laitteen käyttö onnistuu erinomaisesti myös matalalla tai keskisuurella puhallusteholla − pidemmällä käyttöajalla ja vähemmällä melulla.

Hiiliharjaton moottori ja Syneon Technology tuottavat yhdessä aina sopivan tehon. Syneon Technology tarkkailee jatkuvasti virrantarvetta ja syöttää virtaa täsmälleen tarpeen mukaan. Harjaton moottori takaa erinomaisen suorituskyvyn ja entistä pidemmän moottorin käyttöiän, koska siinä ei ole ajan myötä kuluvia hiiliharjoja.
 

Lehtipuhallin36V_kuva4

Suunniteltu sujuvaan työskentelyyn

AdvancedLeafBlower 36V-750 akkulehtipuhaltimen ergonominen kahva takaa miellyttävän ja tukevan otteen, jonka mahdollistaa rasittumattoman työskentelyn myös pitkäkestoisissa siivoustöissä. Rungon optimoitu tasapaino ja pehmustettu kahva mahdollistavat ranteen helpon ja joustavan liikkeen.

Käytettävyyttä helpottaa myös kätevästi asentuva suutin. Puutarhan siivoustyöt voi aloittaa nopeasti, sillä kestävä puhallussuutin kiinnitetään helposti paino- ja kääntöliikkeellä.

Laitteen käyttöä ja työskentelyä helpottaa lisäksi lataustilan näyttö, joka kertoo yhdellä silmäyksellä akun varaustilan.
 

Lehtipuhallin36V_kuva3

Yksi akku kaikille 36V:n työkaluille

Kodin ja pihan vaativat työt hoituvat aiempaa helpommin, kun käytössä on 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä työkaluille.

Tehokkailla ja yhteen sopivilla 36V:n akkutyökaluilla projektit hoituvat sujuvasti maksimaalisella voimalla ja suorituskyvyllä. AdvancedLeafBlower 36V-750 on osa 36V POWER FOR ALL järjestelmää.

Katso lisää Boschin lehtipuhaltimista.
 

36V_laitteet