TAKAISIN

Anna lehdille kyytiä!

Julkaistu: 2.9.2020

Puista tippuvat lehdet ovat pihamaalla joka syksyinen riesa, ainakin jos lehtipuita on useampia tontilla. Lehtikerroksen poistaminen haravoimalla käy liikuntasuorituksesta, mutta homman voi myös hoitaa nopeasti ja miellyttävästi tehokkaalla lehtipuhaltimella/-imurilla.

Kätevä ratkaisu puutarhan siivoukseen

Boschin uusi sähkökäyttöinen lehtipuhallin UniversalGardenTidy poistaa puiden ja pensaiden lehdet tehokkaasti joko puhaltamalla tai imuroimalla. Voimakkaan 1800 watin moottorin ja suuren virtausmäärän ansiosta se soveltuu erinomaisesti käytävien, terassien, nurmikoiden ja ajoväylien puhdistamiseen.

Puhaltamalla lehdet saa kätevästi koottua kasoiksi poisviemistä tai imurointia varten. UniversalGardenTidy:n puhallusnopeuden voi säätää välillä 165-285 km/h, joten sopiva puhallusteho löytyy sekä kuiville että märille ja tahmeille lehdille.
UniversalGardenTidy3

Imurointitoiminto puolestaan silppuaa lehdet pieneksi silpuksi 45 litran keruupussiin. Silppuamissuhteella 12:1 pussiin mahtuu jopa 540 litraa lehtiä ja pieni silppu myös kompostoituu erittäin helposti. Keruupussin materiaali hylkii kosteutta ja lisäkahvan sekä vetoketjun ansiosta se on helppo tyhjentää.

Bosch UniversalGardenTidy

Kevyt, hiljainen ja ergonominen käyttää

Bosch UniversalGardenTidy on kevyt ja ergonominen työkalu, jota on helppo ohjata. Säädettävä kahva ja pehmustettu olkahihna parantavat käyttömukavuutta vähentäen käsivarsien ja hartioiden rasitusta jolloin työskentelyä voi jatkaa pidempään väsyttämättä. Itse lehtipuhallin painaa vain 3,4 kiloa; imuputken ja keräyspussin ollessa paikoillaan painoa on 4,7 kiloa.

Laitteessa on uskomattoman hiljainen käyntiääni, joka ei häiritse käyttäjää eikä myöskään naapureita. ProSilence-tekniikalla äänentehotasoa on vähennetty jopa 75 % edeltävään malliin verrattuna.

Pikavapautusmekanismi mahdollistaa helpon ja nopean vaihdon käyttötapojen välillä ilman työkaluja. Lehtipuhallin muuntuu puutarhaimuriksi vapauttamalla puhallussuuttimen laitteen yläosan painikkeesta ja kiinittämällä imuputken sekä keruupussin paikoilleen.

Metallipuhallin tuo lisää käyttöikää

Uudessa mallissa on kestävä metallipuhallin, joka vähentää kulumista, pidentää työkalun käyttöikää ja varmistaa tehokkaan työskentelyn. Myös puhdistus on yksinkertaisempaa: Jos tuuletin tukkeutuu, esimerkiksi märillä lehdillä, käyttäjä voi irrottaa imuputken ja poistaa tukkeuman helposti tuulettimen ympäriltä.
 

Tekniset tiedot

  • Moottorin teho 1.800 W
  • Säädettävä ilmavirran nopeus 165-285 km/h
  • Tilavuusvirta 160 l/s
  • Paino (lehtipuhallin) 3,4 kg
  • Paino (puutarhaimuri) 4,7 kg
  • Keruupussi 45 l
  • Lehtien määrän pieneneminen 12:1
Bosch UniversalGardenTidy 2

Lehdet pois puutarhasta kevyesti ja tehokkaasti

Boschin UniversalGardenTidy
  • Poistaa tehokkaasti sekä kuivat että märät lehdet
  • Imurointitoiminnolla silputut lehdet ovat helposti kompostoituvia
  • Kevyt ja helppo käyttää

Tilaa omasi kotiin kätevästi

Rakenta.fi-verkkokaupasta

Bosch_lehtipuhallin_immuri_2_1920x1080
Bosch_Puutarha_1920x500